01 / 05 / 2024

manisa 2016 projeleri

manisa 2016 projeleri

Manisa ve ilçelerinde görev yapan medya temsilcileri ve basın emekçileriyle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçeye 2016 yılında yapılacak proje ve hizmetleri anlattı

Yılmaz Gençoğlu, Manisa'ya yapılacak projeleri anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, katıldığı bir televizyon programında 2015 başlanan ve 2016 yılında başlanacak olan yatırımları anlattı.

Murat Konan Manisa'daki projeleri anlattı!

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan; Manisa Valiliği, 26. Dönem Manisa Milletvekilleri ve Belediyelerin destekleri ile yeni dönemde güzel hizmetler yapılacağını müjdeledi.

2016 Manisa’nın yatırım yılı olacak!

‘Çarşamba Tezi’ programının canlı yayın konuğu olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2016 yılının yatırım yılı olacağını belirterek Manisa’nın 17 ilçesine en iyi hizmetleri kazandıracaklarını müjdeledi.

Cengiz Ergün Manisa'daki projeleri anlattı!

Manisa'da uydudan yayın yapan yerel bir televizyon kanalına konuk olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2016 yılının yatırım yılı olacağını belirterek Manisa'nın 17 ilçesine en iyi hizmetleri kazandıracaklarını söyledi.

İşte Manisa Turgutlu Belediyesi'nin 2016 projeleri!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ilçede birçok projenin hayata geçirileceğini belirterek, "2016 yılı vatandaşın hizmetle buluşturulduğu bir yıl olacak" dedi.

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi!

TOKİ'nin Türkiye genelindeki büyük projeleri arasında yer alan Manisa Akgedik projesinde kura heyecanı yaşanıyor. 

Manisa Sümerbank arazisine sosyal alan inşa ediliyor!

İl genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisinde yapımına başladığı projede inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa'da 5 mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Manisa'da kentsel dönüşüm projeleri hızlanıyor. Manisa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. 

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

Manisa Büyükşehir'in faaliyet raporu meclisten geçti!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda 2016 mali yılı faaliyet raporu da oylandı.

Manisa Turgutlu projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor, bu kapsamda Turgutlu'da hayata geçirilecek yatırımlar masaya yatırıldı.

manisa 2016 projeleri Haberi

manisa 2016 projeleri


Manisa ve ilçelerinde görev yapan medya temsilcileri ve basın emekçileriyle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçeye 2016 yılında yapılacak proje ve hizmetleri anlattı. 5 ilçeye kavşak projelerinin Karayolları Genel Müdürlüğü’nden onayının alındığını müjdeleyen Başkan Ergün, Eylül-Ekim ayına kadar bu çalışmaları başlatarak ölümlü kazaların önüne geçmeyi hedeflediklerini söyledi.


Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensuplarıyla Haylazz Restaurant’ta bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılı proje ve yatırımlarıyla yapılacak olan hizmetleri anlattı. Başkan Ergün; Meclis Salonu Düzenlemesi, Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu, Sokak Sağlıklaştırmaları, Soma Maden Şehitliği ve Anıtı, Soma Turgutalp Şehitliği Restorasyonu, Atatürk Kent Parkı, Ulutepe Peyzaj Düzenlemesi, Bülent Koşmaz Otoparkı ve Parkı, Şehirlerarası Otobüs Terminali, Salihli Dur-Geç Köprüleri, Sarıgöl...