07 / 05 / 2024

Manisa Ahmetli Alahıdır Mahallesinde tapu sevinci

Manisa Ahmetli Alahıdır Mahallesinde tapu sevinci

Ahmetli Alahıdır Mahallesi sakinleri 30 yıldır alamadıkları tapularına kavuştu. 550 vatandaşa tapularını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ verdi.

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

Manisa Ahmetli yatırımları 2017'de hız kazanacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ilçe ziyaretlerini Ahmetli ile sürdürdü. Yalçınkaya, 2016 yılında Ahmetli’ye yapılan hizmetleri değerlendirdiklerini ve 2017 yılında yapımı planlanan projeler hakkında görüştüklerini dile getirdi.

Manisa'nın yolları genişletiliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi Alahıdır, Gökkaya, Ataköy, Dibekdere, Kendirlik, Yaraşlı, Güldede ve Karaköy mahallelerini birbirine bağlayan yaklaşık 27 kilometrelik yolda genişletme, yama ve bakım çalışması başlattı.

Manisa Ahmetli'de yollar yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli ilçesi Alahıdır Mahallesi Çıplak Değirmen ve Çakıcı Köprüsü yolunda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Ahmetli Alahıdır Mahallesi'nde tapu sevinci!

Ahmetli Alahıdır Mahallesi sakinleri 30 yıldır alamadıkları tapularına kavuştu. 550 vatandaşa tapularını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ verdi.

Manisa'da kentsel dönüşüm için 1500 bina yıkıldı!

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli bina olduğu tespit edilen 1948 yapıdan 1500'ünün yıkıldığını bildirdi.

Manisa'da kentsel dönüşüm kapsamında 1500 bina yıkıldı!

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli bina olduğu tespit edilen 1948 yapıdan 1500'ünün yıkıldığını bildirdi.

Manisa İl Emniyet Müdürü polis evi inşaatını gezdi!

MANİSA İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Yunusemre İlçesi'nde dört yıl önce inşaatına başlanan ve geçen 23 Kasım'da teslim edilmesi gerekirken eksikler gerekçe gösterilerek ek süre istenen Polisevi binasında inceleme yaptı.

Manisa'da kentsel dönüşüm seçime takıldı!

Manisa Sanayici ve iş adamları Derneği ( MASÎAD ) inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik olarak kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Manisa'da kentsel dönüşüm seçime takıldı...

Iğdır Tuzluca'da 1.2 milyon TL'ye icradan tuğla fabrikası!

T.C. Tuzluca İcra Müdürlüğü, Iğdır ili Tuzluca ilçesi Yukarı mahallesi Kiremit Fabrika mevkiinde bulunan tuğla fabrikasını 1 milyon 249 bin 856,50 TL'den satışa çıkardı. Satış, 14 Ağustos 2012 Salı günü 10:20-10:30 saatleri arasında yapılacak

Iğdır'daki Ahmet Ertaş sitesinde 646 bin TL'ye 3 işyeri!

T.C. Merkez / Iğdır İcra Dairesi, İğdır ili Merkez Baharlı Mahallesinde bulunan Ahmet Ertaş sitesindeki üç işyerini toplam 646 bin 867,92 TL muhammen bedelle ayrı ayrı satışa çıkardı. Satış, 28 Ağustos 2012 Salı günü yapılacak

AE ArmaElektropanç Müdürü Burak Kızılhan, Körfez'in 100 isminden!

AE Arma-Elektropanç İş Geliştirme Müdürü Burak Kızılhan, Construction Week tarafından hazırlanan Körfez'in En Etkili 100 İsmi Listesine girmeyi başardı

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun: Konut satışı 3. çeyrekte artacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, “azalan konut satışlarının, 3. çeyrekte artacağı beklentisi piyasalarda hissediliyor” diyerek, beklentilerin bu döneme sarktığını ifade etti

Manisa Ahmetli Alahıdır Mahallesinde tapu sevinci Haberi

Manisa Ahmetli Alahıdır Mahallesinde tapu sevinci

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Ahmetli Belediyesi tarafından Alahıdır Mahallesi'nde düzenlenen tapu dağıtım törenine katıldı. Tapu konusunda önemli adımlar atıldığını ifade eden Özdağ, "Yıllar öncesinde maalesef Türkiye kadastro meselesini halledememişti. Şimdi bu tapular verilmeye başlanıyor. Aynı zamanda iskan-imar meseleleri de halledilmeye başlandı" diye konuştu. 



550 vatandaş tapu aldı 


Tapuların egemenliğin sembolü olduğunu anlatan Özdağ, şunları söyledi: 


"Bu mahallede 30 yıldır tapu verilmiyordu. Ama şimdi 550 vatandaşımız tapu sahibi oldu. Lakin aynı zamanda bir tapumuz daha vardır ki, onlar da bizim camilerimizdir. Bu topraklara 960'lı yıllarda geldik. Geldiğimiz günden bu yana kadar fethettiğimiz her yerde cami yaptık. Camimiz bizim mührümüzdü. Datça'ya kadar, Muğla'ya kadar gittik. Orada denizin sınırına cami yaptık. Dedik ki, 'burası Türkiye'nin toprağıdır'. Ama birileri, bazı...