09 / 05 / 2024

Manisa Ahmetli prestij cadde

Manisa Ahmetli prestij cadde

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’ye prestij katacak projenin startını verdi. İlçenin can damarı olan Atatürk Caddesi, yol ve tretuvar düzenleme projesi ile yepyeni bir görünüme kavuşacak.

TOKİ Manisa Ahmetli'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

TOKİ'nin Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Ahmetli projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Ahmetli 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa projesi için düğmeye bastı! Manisa'ya 78 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'nın Ahmetli ilçesinde 78 yeni konut inşa edecek. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Prestij Turgutlu projesinin temeli atılıyor!

Ege-Koop, ‘Prestij Turgutlu’ projesinin temelini, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in de katılacağı törenle bugün atıyor.

Manisa Prime projesinin ihalesi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya değer katacak prestij projesi ‘Manisa Prime’ projesinin ihalesi gerçekleşti.

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Turgutlu'ya prestij cadde müjdesi!

Manisa’daki ilçelere prestij caddeleri inşa ederek modern yaşam alanlarına imza atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Turgutlu’ya da kazandıracağı caddeler için çalışmalara başladı.

Manisa Fethi Sekin Gençlik Merkezi kapılarını açıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir gençliğinin prestij eğitim mekanı olmaya aday Gençlik Merkezi kapılarını açıyor.

Manisa Turgutlu, kent parkla prestij kazanacak!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hayata geçirilen Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı projeyle alan yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.

Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesi Manisa'da heyecan yarattı!

İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle faaliyet gösteren Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesini anlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Proje Manisa'da heyecan yarattı'' şeklinde konuştu.

Manisa Turgutlu'ya Prestij Evleri geliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa'da ilk projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Aslan, Turgutlu'da hayata geçecek Turgutlu Prestij Evleri'nin 35 mal olacağını belirtti.

Manisa Ahmetli prestij cadde Haberi

Manisa Ahmetli prestij cadde


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’ye prestij katacak projenin startını verdi. İlçenin can damarı olan Atatürk Caddesi, yol ve tretuvar düzenleme projesi ile yepyeni bir görünüme kavuşacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Ahmetli’de farklı bir dünyanın kapıları aralanacak.

Ahmetli Atatürk Caddesi yol ve tretuvar düzenleme projesi hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, Ahmetli ilçemize prestij caddesi kazandırmak için çalışmalarımızın startını verdik. Ahmetli halkımızın, ilçede yaşamaktan keyif alacağı, adeta yeni bir yaşam alanı oluşturacağız” dedi.

Projede Her Ayrıntı Düşünüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu,Formun Üstü Ahmetli İlçesi Atatürk Caddesi boyunca bin 200 metre uzunluğu bulunan yolda projenin gerçekleşeceğini söyledi. Kuğu, proje kapsamında çift şeritli yolun...