12 / 05 / 2024

manisa ahmetliye itfaiye binası mı yapılıyor

manisa ahmetliye itfaiye binası mı yapılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin fiziki yetersizlik yaşanan noktalarda da bina yenilemeleri yapılıyor. Ahmetli ilçesinde de mevcut itfaiye hizmet binasının yetersiz olması nedeniyle başlatılan yeni bina inşaatında sona gelindi

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Manisa Yarbasan İtfaiye Müfrezesi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, itfaiyenin olaylara en kısa sürede müdahale etmesi için il genelinde hayata geçirdiği itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri hizmete giriyor.

Manisa Turgutlu'ya 3 yeni itfaiye müfrezesi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, il genelinde programa aldığı itfaiye müfrezesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye şimdi de Turgutlu'ya 3 yeni müfreze inşa edecek

Manisa Saruhanlı’ya 4 yeni müfreze!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da Merkez İtfaiye Amirliği’nin ardından, Alibeyli, Paşaköy, Gökçeköy ve Koldere Mahallelerinde itfaiye müfrezeleri oluşturdu.

Manisa Yeşilyurt'taki itfaiye müfrezesi tamamlandı!

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi’nde yapımına başladığı itfaiye müfrezesinde çalışmalar tamamlandı.

Salihli İtfaiye Müfrezesi’nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Genç, Salihli ilçesine giderek mezarlık ve itfaiye müfrezelerinde incelemelerde bulundu.

Manisa Kırkağaç'a itfaiye müfrezesi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kırkağaç ilçesine giderek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Çamlıca'daki itfaiye müfrezesi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Yangın ve diğer afetlere daha hızlı müdahale etmek amacıyla oluşturulan müfrezenin kısa süre içerisinde bölge sakinlerinin hizmetinde olacağı belirtildi.

Manisa Pınarlar’daki itfaiye müfrezesi tamamlanıyor!

Vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet ulaştırabilmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesi Pınarlar Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kuruluyor.

Manisa Çamlıca Mahallesi'ne itfaiye müfrezesi yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Manisa Kabaçınar Müfrezesi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Yeni itfaiye müfrezesi tamamlanmasının ardından, Dağmarmara Grubu mahallelerinin ortak kullanımına sunulacak.

Manisa Demirci İtfaiyesi’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede itfaiye amirliği ve müfreze çalışmaları devam ederken, Demirci merkez İtfaiye Amirliği’nin temeli de atıldı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen çalışmanın ardından Demirci İtfaiyesi’nin modern bir görünümle hizmet vereceği belirtildi.

Manisa Başlamış Müfrezesi'nde sona gelindi!

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Akhisar’ın Başlamış Mahallesi’nde inşaat çalışmalarına başladığı itfaiye müfrezesinde sona gelindi.

manisa ahmetliye itfaiye binası mı yapılıyor Haberi

manisa ahmetliye itfaiye binası mı yapılıyor


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli Belediyesi’ne ait eski hizmet binasında faaliyet gösteren Ahmetli İtfaiye Birimi’ni, yeni itfaiye hizmet binasına kavuşturuyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nca inşaatı devam eden hizmet binasında sona gelindi. 7 gün 24 saat ilçenin hizmetinde olan Ahmetli İtfaiye Birimi’nin, yakında tamamlanacak yeni hizmet binası ile daha rahat ve verimli hizmet edebileceği belirtildi. Ulucami Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi’nde yapımı devam eden yeni hizmet binasında ince işlere geçildiğini belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, Ahmetli’de yeni yılda yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi. İtfaiyenin vatandaşın can ve mal güvenliği için önemli bir görev üstlendiğini de sözlerine ekleyen İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, “Olası ihtiyaç halinde Ahmetli ilçe merkezi ve mahallelere daha hızlı ulaşabileceğiz. Ahmetli’miz ve hemşerilerimiz için...