05 / 05 / 2024

manisa akhisar dükkan kiraları alınacak mı

manisa akhisar dükkan kiraları alınacak mı

Türkiye’de koronavirüsü tehlikesi nedeniyle genelgeyle iş yeri kapatılan esnaf, kira ve birçok giderini ödemede güçlük çekmeye başladı. Manisa’da Akhisar Belediyesi kapatılan belediyeye ait dükkanlardan Nisan ayı kirasını almayacağını belirtti...

Belediyeden 4 taksitle satılık sanayi dükkanı!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan sanayi dükkanını satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Manisa Akhisar'da 10 bin metrekarelik arazi satılıyor!

Akhisar Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Akhisar'da yer alan 10 bin metrekarelik araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Manisa'da beş taksitle 21 dükkan satılacak!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı Halitpaşa'da yer alan 21 adet dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 konut ve 54 dükkan!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Manisa Şehzadeler'de 547 konut ve 54 dükkan hayata geçirecek.

Manisa Akhisar'da 10.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Akhisar Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü Manisa Akhisar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 10 milyon 852 bin 510 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Akhisar'da 9.4 milyon TL'ye satılık tarla! 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa Akhisar'da bulunan tarlayı 9 milyon 400 bin TL'ye satışa çıkardı. 

TOKİ Manisa Akhisar 327 konut ve 18 dükkan ihalesi yarın!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa Akhisar'a 327 yeni konut!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 27 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan Manisa Akhisar depremi yorumu!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Manisa Akhisar'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Salı akşamı yaşanan deprem, güney kesimde yaklaşık 5 km’lik yılrtılmaya sebep oldu, Balıkesir, Sındırgı-Bigadiç’de daha büyük bir deprem yaratma olasılığı göz önünde tutulmalıdır" dedi...

Manisa Akhisar'da 24 yıllığına kiralık 13 dükkan ve sinema!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 12 kargir, 1 kerpiç dükkanı olan yazlık sinemayı 24 yıllığına yapım karşılığı kiraya veriyor. 24 yıllık kira bedeli 5 milyon 26 bin TL olarak belirlendi.

Manisa Salihli'de icradan 2.5 milyon TL'ye satılık dükkan!

Manisa Salihli ilcesi Çakallar Mahallesi'nde bulunan 2 bin 380,32 metrekare yüzölçümlü dükkanın satışı icradan 2 milyon 500 bin TL'ye ihale edilecek.

Manisa'da 2 milyon 500 bin TL'ye satılık dükkan!

Manisa İli Şehzadeler İlçesi'nde yer alan 400,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan dükkan Manisa 2. İcra Dairesi tarafından 5 ocak 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Manisa Akhisar Orman İşletmesi hizmet binası yaptıracak!

Manisa Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü, mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait olan Soma Nihat Danışman Mahallesi'ndeki 463 metrekare yüzölçümündeki arsa ve üzerindeki binaları vererek şeflik binası ile hizmet evi binası yaptıracak

manisa akhisar dükkan kiraları alınacak mı Haberi

manisa akhisar dükkan kiraları alınacak mı

Türkiye son günler dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele ediyor. Konavirüs tehlikesinin görülmesini ardından hükümet tarafından alınan tedbirler kapsamında halkın yoğun olduğu birçok iş yeri geçici süreyle kapatıldı.

Sözcü'den İlker Kılıçaslan'ın haberine göre; iş yeri kapatılan esnaf bir taraftan koronavirüsü korkusu yaşarken, şimdi de dükkanlarının kapalı olduğu müddetçe vergi, kira, su ve elektrik gibi giderlerini nasıl ödeyeceklerinin endişesine kapılmaya başladı.

AKHİSAR BELEDİYESİ NİSAN AYI KİRASI ALMAYACAK

İşyerleri geçici müddet kapalı olan esnafı rahatlatan örnek davranış Manisa Akhisar Belediyesi'nden geldi. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, koronavirüsü nedeniyle vatandaşların belediyeye olan kira borçlarını ertelediğini belirtti.

Akhisar Belediyesi encümen toplantısının ardından sosyal medya hesapları üzerinden duyuru yapan Başkan Besim Dutlulu, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile iş yerleri kapatılan, Akhisar Belediyesi kiracılarından Nisan ayı kiralarını almayacaklarını açıkladı....