02 / 05 / 2024

Manisa Akhisar yazlık sinema ihalesi

Manisa Akhisar yazlık sinema ihalesi

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 12 kargir, 1 kerpiç dükkanı olan yazlık sinemayı 24 yıllığına yapım karşılığı kiraya veriyor. 24 yıllık kira bedeli 5 milyon 26 bin TL olarak belirlendi.

Manisa Akhisar'da satılık 3 bin 64 metrekare arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde yer alan 3 bin 64 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor...

Manisa Akhisar'da 10.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Akhisar Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü Manisa Akhisar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 10 milyon 852 bin 510 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Akhisar'da 9.4 milyon TL'ye satılık tarla! 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa Akhisar'da bulunan tarlayı 9 milyon 400 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Manisa Hükümet Konağı için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini Pazartesi günü gerçekleştirecek.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi 14 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa İli Akhisar Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan Manisa Akhisar depremi yorumu!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Manisa Akhisar'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Salı akşamı yaşanan deprem, güney kesimde yaklaşık 5 km’lik yılrtılmaya sebep oldu, Balıkesir, Sındırgı-Bigadiç’de daha büyük bir deprem yaratma olasılığı göz önünde tutulmalıdır" dedi...

Manisa Akhisar'da 4 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Akhisar Belediyesi, Manisa Akhisar Reşatbey mahallesinde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 10 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa Akhisar'a hükümet konağı!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Manisa Akhisar'da yeni bir hükümet konağı inşa edec

Manisa Akhisar'a 12,5 milyonluk yatırım!

Sık sık mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerin ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Akhisar'a 12 milyon 500 bin liralık yatırım yapılacağını söyledi.

Manisa Akhisar yazlık sinema ihalesi Haberi

Manisa Akhisar yazlık sinema ihalesi

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 12 kargir, 1 kerpiç dükkanı olan yazlık sinemayı 24 yıllığına yapım karşılığı kiraya veriyor. 24 yıllık kira bedeli 5 milyon 26 bin TL olarak belirlendi.


24 YIL SÜREYLE YAPIM KARŞILIĞI KİRALAMA İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:


Bölge Müdürlüğümüzce aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereği kapalı teklif, bu teklifte Vakıflar Meclisi'nin 11.01.2016 tarih ve 739/4 no.lu kararı ile 07.12.2015 tarih 3100 no.lu Başbakanlık oluru gereği 24 yıl süreyle yapım karşılığı kiralama ihalesine çıkartılmıştır.


İLİ                                             :  MANİSA

İLÇESİ                            ...