11 / 05 / 2024

Manisa Alaşehir Hükümet Konağı nereye yapılacak

Manisa Alaşehir Hükümet Konağı nereye yapılacak

Alaşehir'de Hükümet Konağı projesi için geri sayım başladı. İlçe Kaymakamı Osman Bilgin yeni Hükümet Konağı projesinin 2016 yılı programına alındığını ve konak için arsa tahsisinin yapıldığını belirtti.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Manisa Hükümet Konağı için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini Pazartesi günü gerçekleştirecek.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi 14 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa İli Akhisar Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Yenişehir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin'de 3 hükümet konağı inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin'in Yenişehir, Mezitli ve Tarsus'ta hükümet konağı inşa edecek...

TOKİ Manisa Hükümet Konağı ihalesi 15 Ağustos'ta!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Yenişehir Hükümet Konağı ihalesi 31 Temmuz'da!

Mersin İli Yenişehir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin'de 262 adet konut ve 3 hükümet konağı yapacak!

TOKİ, Mersin Mezitli'de 262 adet konut yapacak. TOKİ ayrıca Mersin'in Mezitli, Yenişehir ve Tarsus ilçelerinde de hükümet konağı yapacak...

TOKİ Kırşehir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kırşehir İli Mucur İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Mersin Yenişehir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Yenişehir Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kırşehir Mucur Hükümet Konağı ihalesi 28 Haziran'da!

Kırşehir İli Mucur İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Manisa Alaşehir Hükümet Konağı nereye yapılacak Haberi

Manisa Alaşehir Hükümet Konağı nereye yapılacak

Alaşehir'de tüm bürokratik işlemlerin tek çatı altında çözülebilmesi amacıyla 12 dönümlük alanda yapılması planlanan yeni Hükümet Konağı projesi için geri sayım başladı. İstasyon Mahallesi'nde eski DSİ binalarının bulunduğu 12 dönümlük alanın Hükümet Konağı yapılması kararı oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından başlatılan çalışmaların olumlu sonuç verdiği ve projenin 2016 yılı yatırım programına alındığı belirtildi. 


Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Alaşehir'de ihtiyaç haline gelen ve vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir hizmet verebilmek amacıyla yeni Hükümet Konağı yapımına karar vermiştik. Bu doğrultuda yer tespit çalışmalarını yaptık. İlçemizde bulunan resmi kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ile yaptığımız toplantıda, Devlet Su İşleri müdürlüğünün eski binalarının bulunduğu bölgede, 12 dönüm alanı Hükümet Konağı yapılması için tahsis ettik. Yaptığımız yazışmalar ve girişimler sonunda...