07 / 05 / 2024

manisa alaşehir kentsel dönüşüm

manisa alaşehir kentsel dönüşüm

Alares Rüzgâr Enerjisi Santrali'nin yapımı amacıyla İzmir ve Manisa'da belirlenen alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma için Manisa Alaşehir ve İzmir Kiraz'da ada ve parseller belirlendi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaştı. İşte MHR GYO Ataşehir projesinde son durum...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

İş arayanların başına talih kuşu kondu! İŞKUR üzerinden kamu işçi alınacak! Ortaokul mezunu olmanız yeterli!

Manisa Alaşehir Belediyesi tarafından İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayımlanan ilan kapsamında en az ortaokul mezunu 13 kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımında adaylarda aranan koşullar, detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm ofisi hizmete açıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm ofisi de hizmete açıldı.

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Alaşehir Oto Terminali'ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir'de yapımını tamamlayarak hizmete açtığı modern oto terminal içerisinde yer alan 8 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıllığına kiraya verilecek.

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Manisa'daki 250 projenin açılışı yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine davet etti. Başkan Ergün, 4 ilçede 803 milyon lirayı bulan 250 projenin açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.

manisa alaşehir kentsel dönüşüm Haberi

manisa alaşehir kentsel dönüşüm


Alares Rüzgâr Enerjisi Santrali'nin yapımı amacıyla İzmir ve Manisa'da belirlenne alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Manisa Alaşehir Dağarlar, İzmir Kiraz'a bağlı Taşlıyatak, Kibar, İğdeli ve Doğancılar Mahallesi'nde belirlenen ada ve parsellerde kamulaştırma kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.



BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6622

Manisa ve İzmir illerinde tesis edilecek Alares Rüzgâr Enerjisi Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 2/7/2014 tarihli ve 20483 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 15/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Gülcihan YELKENCİ /...