05 / 05 / 2024

Manisa Alaşehir projeleri

Manisa Alaşehir projeleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da katılımıyla toplantı düzenleyerek, Alaşehir’de yürütülen çalışmaları ve ilçede hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Manisa Alaşehir ve Sarıgöl projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir ve Sarıgöl Belediyeleri’ni hayata geçirilecek kanalizasyon, içme suyu ve sondaj çalışmaları ile ilgili ziyaret etti. Ziyaretler sonrasında projelerin ön çalışmaları tamamlandı.

Alaşehir'e oto terminali ve gençlik merkezi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici’yi makamında konuk etti. Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a iki müjde verdi...

Manisa Alaşehir'de ev yaptıracaklara mimari proje desteği!

Alaşehir Belediyesi, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikle mahalleye dönüşen köylerde ikamet eden vatandaşlara yeni ev yapmaları halinde, ücretsiz mimari proje desteğinde bulunacak.

Alaşehir'de imar yatırımcıya engel oluyor!

Alaşehir'de Gediz Global A.Ş tarafından yapılacak olan Özel Sartkız Hastanesi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Alaşehir'in ilk özel hastanesi olacak Sarı kız Hastanesi'nin temel atma törenine, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de katıld

Manisa Alaşehir'de kamulaştırma yapılıyor!

Bugünkü Resmi Gazete'te verilen ilana göre Mnisa Alaşehir'de tesis edilecek jeotermal enerjiye dayalı üretim tesisine jeotermal kaynakların ulaşımını sağlayacak boru hatlarının yapımı amacıyla kamulaştırma yapılıyor...

İş arayanların başına talih kuşu kondu! İŞKUR üzerinden kamu işçi alınacak! Ortaokul mezunu olmanız yeterli!

Manisa Alaşehir Belediyesi tarafından İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayımlanan ilan kapsamında en az ortaokul mezunu 13 kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımında adaylarda aranan koşullar, detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı mecliste!

Manisa ili Alaşehir ilçesinde bulunan Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB'nin Akıllı Şehir projeleri Teknofest 2019'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Akıllı Şehir İstanbul” vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği teknolojik uygulamalar, TEKNOFEST- İstanbul Havacılık Uzay ve Teknoloji Fuarı’nda tanıtıldı.

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki tarihi dokuyu korumak amacıyla yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde yaptığı restorasyon çalışmasını tamamladı.  

Yeni yatırımlar yeni şehir projeleri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde başta konut projeleri olmak üzere sanayi, ticaret, sağlık, eğitim ve diğer altyapı yatırımlarının süreceğini belirtti ve yerel yönetimde şehircilik temelinde geliştirilen ilkeleri açıkladı.

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

Manisa'ya 25 milyonluk yeni tesis!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçe merkezine hizmet veren ve ekonomik ömrünü tamamlayan mevcut atıksu arıtma tesisinin yerine 25 milyon TL yatırım bedeli yeni bir tesis hayata geçiriliyor. 

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Manisa Alaşehir projeleri Haberi

Manisa Alaşehir projeleri


MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesinde 2016 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve 2017’deki yatırımları planlamak amacıyla bir toplantı organize etti. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un makamında gerçekleştirilen toplantıda, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ve Burak Aslay, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak, İçme Suyu Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Alaşehir MASKİ Sorumlusu Mehmet Kedici ile Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici yer aldı. Görüşmenin ana gündemi Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği Prestij Caddeleri’nin altyapıları ile MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2017 yılı için Alaşehir’de gerçekleştireceği projeler oldu.

Alaşehir hak ettiği hizmete kavuşuyor

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “2016 yılında Alaşehir ilçemizin altyapısında MASKİ’yle önemli bir dönüşüm yaşandı. Mahallelerimizin...