12 / 05 / 2024

manisa atık tesisi

manisa atık tesisi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'da yer alan Uzunburun'a katı atık bertaraf tesisi yapılabilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yapılan başvuruya onay geldiğini açıkladı.

Haydarpaşa Atık Tesisi Tuzla’ya taşınıyor!

Haydarpaşa Port projesinin hayata geçecek olması sebebi ile Atık Kabul ve Transfer Merkezi Limanı Tuzla tersanesindeki yeni alanında inşa edilecek.

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

Uzun Burun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehrin 40 yıllık kanayan yarası olan çöp sorununa son vermesi amacıyla çalışmalarını geçtiğimiz yıl başlattığı Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin inşaatı tamamlandı.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehrin 40 yıllık çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni inceledi.

Ordu Karapınar Katı Atık Tesisi yenilendi!

Ordu'nun Karapınar Mahallesi’nde bulunan Katı Atık Ayrıştırma ve Gruplama Tesisi, yapılan yenileme çalışmalarının ardından günümüz teknolojisine uygun hale geldi.

Mehmet Keleş'ten katı atık tesisi açıklaması!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, merkeze bağlı Esençam Köyü sınırları içinde yapılan “Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi”nin işletilmesinde ve yatırımın niteliği konusunda yapılan eleştirilerle ilgili açıklama yaptı.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda membran çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte sona gelindi.

Lapseki'de katı atık tesisi inşaat çalışmaları sürüyor!

Çanakkale’nin Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ilçede inşaat çalışmaları devam eden katı atık tesisini gezerek, incelemelerde bulundu.

Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda sona gelindi.

Düzce Katı Atık Tesisi için onay çıktı!

Düzce Merkez İlçe Esençam Köyü sınırları içinde bulunan “Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi” için Bakanlık düzeyinde onay çıktı.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nin yüzde 94'ü tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda Uzunburun mevkiindeki Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi'nin yüzde 94 oranında tamamlandığını söyledi...

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın katıldığı törenle Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda tesis açıldı...

manisa atık tesisi Haberi

manisa atık tesisi

Bengü Türk TV ekranlarından yayınlanan 'Başkanlar Konuşuyor' programının konuğu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün oldu. Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden yayınlanan programda Başkan Ergün, büyükşehir yapılanmasından il genelinde gerçekleşecek projelere, MASKI yapılanmasından büyükşehir hizmet binalarına kadar tüm konularda önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'da yer alan Uzunburun'a katı atık bertaraf tesisi yapılabilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yapılan başvuruya onay geldiğini açıkladı. 


Manisa...