26 / 05 / 2024

Manisa Beğenler altyapı yatırımları

Manisa Beğenler altyapı yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği kilit parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Beğenler Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlanan kilit parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa Beyaz Fil binası AVM oluyor!

Manisa’nın göbeğinde yer alan, tarihi Beyaz Fil binası AVM oluyor. 30 milyon 450 bin TL’ye satılan binanın yerine otel, rezidans ve AVM yapılması planlanıyor.  

TOKİ Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Hükümet Konağı ihalesi 15 Ağustos'ta!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Hükümet Konağı ihalesi 20 Haziran'da!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Manisa Şehir Hastanesi'nde sona doğru!

Türkiye'nin beşinci şehir hastanesi olan Manisa Şehir Hastanesi, bu yıl hizmet vermeye başlayacak. Yapım çalışmalarına iki yıl önce başlanan Manisa Şehir Hastanesi inşaat çalışmalarında gerçekleşme oranı yüzde 93'e ulaştı.

TOKİ Manisa 234 konut ihalesi yarın!

Manisa İli,Kırkağaç İlçesi, Sarıağa Mahallesi 234 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

TOKİ Manisa Yunusemre 775 konut ihalesi bugün!

TOKİ Manisa İli Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi 2 Etap 2 Kısım 775 Adet Konut, 9 Adet Dükkan ve 1’er Adet Cami, 12 Derslikli İlkokul, 12 Derslikli Orta Okul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılıyor.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

Manisa Beğenler altyapı yatırımları Haberi

Manisa Beğenler altyapı yatırımları


Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Beğenler Mahallesi’nde başlattığı kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle de MASKİ Genel Müdürlüğü’nün kanalizasyon hattı ve içme suyu şebeke hattı çalışmalarını tamamlamasının ardından başlanılan çalışmalara devam ediliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yürütülen çalışmalarla vatandaşların daha rahat bir yaşam sürebilmeleri hedefleniyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde il genelinde vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Beğenler Mahallemizde MASKİ Genel Müdürlüğü’nce alt yapı çalışmaları tamamlandı. Ardından ekiplerimiz kilit parke taşı döşeme çalışmalarına start verdi. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.



Manisa Büyükşehir...