06 / 05 / 2024

manisa belediyesi Mezarlık Hizmet Binası

manisa belediyesi Mezarlık Hizmet Binası

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Salihli Karaağaç yolu üzerinde yer alan mezarlığın tam donanımlı olarak hizmet sunabilmesi için gerekli olan giriş ve idari binalarının yapımını gerçekleştirdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Manisa Salihli Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Manisa Salihli Belediyesi, Manisa ili, Salihli ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Manisa Kırkağaç Belediyesi’nde arsa satışı tartışması!

Manisa’da Kırkağaç Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısında, ilçedeki Gelenbe mahallesinde satışa sunulmak istenilen belediye arazisi Cumhur İttifakı’nda çatlak yarattı.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Manisa Akhisar Belediyesi kapatılan dükkanlardan kira almayacak!

Türkiye’de koronavirüsü tehlikesi nedeniyle genelgeyle iş yeri kapatılan esnaf, kira ve birçok giderini ödemede güçlük çekmeye başladı. Manisa’da Akhisar Belediyesi kapatılan belediyeye ait dükkanlardan Nisan ayı kirasını almayacağını belirtti...

Manisa Yunusemre Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Manisa Yunusemre Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda 2015 yılı faaliyet raporu görüşüldü.

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

Manisa Yunusemre’yi meydanıyla, çarşısıyla, sosyal donatı alanlarıyla modern bir ilçe yapmak için düğmeye basan Yunusemre Belediyesi, Laleli ve Mesir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm yapacak.

En fazla altyapı yatırımı yapan belediye Manisa Belediyesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde çevre ve halk sağlığını göz önünde bulundurarak, ortaya koyduğu altyapı yatırımları, merkezi Ankara’da bulunan Hayat İçin Su Derneği tarafından ödüllendirildi.

manisa belediyesi Mezarlık Hizmet Binası Haberi

manisa belediyesi Mezarlık Hizmet Binası


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Karaağaç yolu üzerinde bulunan mezarlığın tam donanımlı olarak hizmet sunabilmesi için gerekli olan giriş ve idari binalarının yapımını gerçekleştirdi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, yapımı tamamlanan hizmet binasıyla ilgili olarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarılan Salihli Karaağaç yolu üzerinde bulunan mezarlık hizmet binalarının yapımı tamamlandı. Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçelerden devrolan hizmetleri aksatmamak için hızlı bir şekilde çalışmalarını gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Salihli Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Karaağaç köyü üzerinde bulunan mezarlığın giriş ve idari binasının yapımını tamamladı.  Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu kabul aşamasında olan hizmet binalarının yapımıyla ilgili olarak, “Salihli Karaağaç mahallesi yolu üzerinde bulunan mezarlığın...