07 / 05 / 2024

manisa bölge hali projesi

manisa bölge hali projesi

İl genelinde vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’a kazandırılacak olan sebze ve meyve hali için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Zeki Toçoğlu, “Yap-İşlet–Devret modeli ile hayata geçirdiğimiz bölge halimiz bir ilk olma özelliğini taşıyor. Projemizde sona yaklaştık” dedi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Manisa Gölmarmara Hali yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi başlattığı hal yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor, bu kapsamda Gölmarmara Hali yenileniyor.

Manisa Büyükşehir ek hizmet binasında çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, içme suyu arıza ekipleri ile sayaç laboratuvarının taşınacağı Manisa hali yanındaki binadaki çalışmaları inceledi.

Manisa Akhisar'a bölge hali geliyor!

İl genelinde vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’a kazandırılacak olan sebze ve meyve hali için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Akhisar Bölge Hali için çalışmalar hızlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine yapılacak olan Bölge Hali ile ilgili çalışmalarına hız verdi.

Adiloba yoluna Manisa Büyükşehir'den neşter!

Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve yıllardır bakımsız olması nedeniyle bölge sakinlerini canından bezdiren Saruhanlı ilçesi Adiloba yoluna, Manisa Büyükşehir Belediyesi neşter vurdu.

Soma'daki 8 bin konut bölge ısıtma sistemine bağlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, pilot uygulama çerçevesinde Soma ilçesinde bulunan 8 bin 100 konutun 3 yıl içinde bölge ısıtma sistemine bağlanmasının planlandığını söyledi.

Acarlarlı pazarcılar bölge hali istiyor!

Ege Bölgesi'nin satış hacmi açısından en büyük merkezi olan Aydın'ın İncirliova ilçesi Acarlar mahallesinde bulunan toptancı halindeki esnaf sorunlarına çözüm bekliyor, pazarcılar bölge hali istiyor...

Manisa 560 yataklı bölge hastanesi projede yapılacak tadilat çalışması nedeniyle gecikti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa ’ ya yapılacak olan 560 yataklı bölge hastanesinin, odaların mezarlığa bakmasından dolayı projede yapılacak olan tadilat çalışması nedeniyle geciktiğini bildirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal konut müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yaklaşık 2 ay içerisinde başlayacak olan 560 Yataklı Bölge Hastanesi’nin olduğu bölgeye Manisa’nın konut açığını kapatacak Sosyal Konut Projesi için çalışmalara başladık” dedi.

Odunpazarı Belediyesi, SKALİTE13-Turizmde Kalite Ödülleri bölge özel ödülüne layık görüldü!

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde Tarihî Odunpazan Bölgesini kapsayan "961 ada kentsel tasarım projesi" ile bölge özel ödülünü kazanan Odunpazan Belediyesi, ödül koleksiyonuna bir ödül daha ekledi.

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü'nden satılık gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü'nden: Erzincan'da bulunan gayrimenkul 13 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

manisa bölge hali projesi Haberi

manisa bölge hali projesi


İl genelinde vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’a kazandırılacak olan sebze ve meyve hali için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Akhisar ile birlikte Gölmarmara, Kırkağaç ve Soma ilçelerinin de ihtiyacına cevap verecek olan Bölge Hali için Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış ve Haller Şube Müdürü Ferda Türker, incelemelerde bulunmak üzere Samsun’a ziyarette bulundu. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet verdiği halde incelemelerde bulunan Daire Başkanı Halis Satılmış ile Şube Müdürü Ferda Türker, Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden bilgiler aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde Akhisar’a kurulacak olan Bölge Hali için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini iletti. 




Manisa Büyükşehir...