29 / 04 / 2024

Manisa Büyükşehir borç yapılandırma

Manisa Büyükşehir borç yapılandırma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Maliye Bakanlığı tarafından çıkarılan 6736 sayılı Yapılandırma Kanunu’yla MASKİ’ye borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmaya devam ediyor.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Mersin Büyükşehir Temmuz ayı Meclisi'nde kira konusu görüşülecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, su faturalarının 3 ay süreyle ertelenmes ive Büyükşehir’in kiracısı olan esnafın kira borçlarının 3 ay ertelenmesi için meclis kararı gerektiğini, Temmuz ayı meclisinde bu konuları gündeme getireceklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir’den kira bedellerini faizsiz erteleme kararı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, encümen toplantısında kiracıları yakından ilgilendiren bazı önemli kararlar alındı.

Bursa Büyükşehir kiracılarından kira almayacak! 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehirde koronavirüs sonrası alınan tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Aktaş, "Biz borçları ertelemedik. Kira almayacağız dedik" dedi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi kiracılarının borçları 2 ay ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), koronavirüs ve salgın hastalıklara karşı alınan önlemler dahilinde ödeme güçlüğü çeken kiracılarının borçlarının 2 ay süre ile ertelediğini açıkladı.

Adana Büyükşehir'in kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Zeydan Karalar, 31 Mart 2019 tarihindeki seçimlerde Adana Büyükşehir Belediyesi’ni 4.5 milyar TL borçla devraldı. Karalar yaptığı açıklamada “Klişelere hapsolmadan ama Adana gibi gelişeceğiz” diyor.

Manisa Büyükşehir borç yapılandırma Haberi

Manisa Büyükşehir borç yapılandırma


MASKİ Genel Müdürlüğü, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun ile vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlıyor. Manisa genelinde MASKİ’ye su borcu bulunan ve yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlar, başvurularını 31 Ekim 2016 tarihine kadar şahsen yapabiliyor.  Söz konusu kanun ile birlikte mevcut borcu bulunan şahısların, ödeme vadesi 30 Haziran 2016 ve öncesine ait birikmiş borçları yapılandırılıyor. Yurt içi Üretici Fiyat Endeksi oranında güncellenecek olan borçlar için 18 aydan 36 aya kadar ödeme kolaylığı sağlanıyor. Başvuru yapan vatandaşlara kredi kartıyla ödeme imkanı sunulmasının yanı sıra, mevcut borçlar için gecikme faizi ve gecikme zammı da talep edilmiyor. 31 Ekim’in başvuru için son gün olduğunu vurgulayan MASKİ, borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların resmi başvuru süreci sona ermeden Abone İşleri Dairesi Başkanlığı’na şahsen başvuru yapmaları...