28 / 04 / 2024

manisa cadde yenileme çalışmaları

manisa cadde yenileme çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Manisa 7 Eylül Caddesi'ne modern dokunuş!

İl genelinde başlattığı hizmetlerle Manisa’nın çehresini değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da 7 Eylül Caddesi’nde yol ve kaldırım düzenlemesine başladı. Kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmaların ardından 7 Eylül Caddesi modern bir görünüme kavuşacak.

Manisa Aşık Veysel Caddesi dönüşüyor!

Şehrin hemen hemen her noktasında bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Aşık Veysel Caddesi’nde kilit parke taşı ve iki taraflı kaldırım döşemesine başladı

Manisa Atatürk Caddesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü yol bakım ve onarım çalışmalarıyla vatandaşların güvenli ve konforlu yolculuk yapmalarını sağlıyor.

Manisa Ahmetli, büyükşehirle prestij kazanacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’ye prestij katacak projenin startını verdi. İlçenin can damarı olan Atatürk Caddesi, yol ve tretuvar düzenleme projesi ile yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’daki tarihi Rahmi Erdil Evi’ndeki yenileme çalışmalarına devam ediyor. 

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Manisa Sabuncu Sokak yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Sabuncu Sokakta yenileme çalışmaları başlattı

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Manisa Gölmarmara Hali yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi başlattığı hal yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor, bu kapsamda Gölmarmara Hali yenileniyor.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Deliçoban Mahallesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

manisa cadde yenileme çalışmaları Haberi

manisa cadde yenileme çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’nın prestij caddelerinden olan ve Somalı vatandaşların sıklıkla kullandığı Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirdiği yol ve tretuvar düzenleme çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ayrıca vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Başkan Ergün, Atatürk Caddesi’nin Soma ilçesi için çok önemli olduğunu belirtti. Atatürk Caddesi’nde güzel bir çalışmanın hayata geçirildiğini dile getiren Başkan Ergün, “Atatürk Caddesi, Soma için prestij caddesi konumunda. Bu nedenle biz de burayı hak ettiği modern hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Atatürk Caddesi, yepyeni bir görünüme kavuşacak” dedi.

“Yaklaşık 10 milyon lira bedelle yenileniyor”

Atatürk Caddesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü kanalıyla...