06 / 05 / 2024

Manisa Çampınar Köprüsü

Manisa Çampınar Köprüsü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Selendi ilçesine bağlı Çampınar Mahallesine 2014 Yerel Seçiminde sözünü verdiği köprü yapımında artık son aşamalara gelindi.

Manisa Çampınar Köprüsü Kasım'da tamam!

Çampınar Mahallesi'nde çalışmalar hızla devam ederken, köprünün inşaatını Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil yerinde inceledi.

Manisa İzzettin Köprüsü yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi İzzettin Mahallesindeki dur geç köprüsünün yıkım çalışmaları başladı.

Manisa Çıkrıkçı Köprüsü yenileniyor!

Turgutlu ilçesi Çıkrıkçı Mahallesinde 1976 yılından beri hizmet veren Çıkrıkçı Köprüsü Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

Trabzon Bölümlü Köprüsü hizmete girdi!

Of-Çaykara Karayolu üzerinden Bölümlü Mahallesi, Çataldere Mahallesi, Gürpınar Mahallesi ile Bölümlü-Akköse bağlantısını sağlayan Bölümlü Köprüsü açıldı

Manisa Gölmarmara Köprüsü onarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde 9 mahalleyi birbirine bağlayan köprüde temizlik, bakım ve onarım çalışması yaptı. Kısa sürede tamamlanan çalışma, sürücülerin yüzünü güldürdü.

Manisa Eskin Köprüsü hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesi Eskin Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Eskin Köprüsü, vatandaşlardan tam not aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi yönetim kadroları, Eskin Köprüsü’ne giderek incelemelerde bulundu.

Manisa Eskin Köprüsü açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesinde Eskin Mahallesi ile yaklaşık 10 mahalleyi birbirinden bağlayan Eskin Köprüsü Selendili vatandaşların hizmetine açıldı.

Manisa Karaçay Köprüsü'nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 587 bin liraya mal olan köprü, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasının ardından taşıt trafiğine açılacak

Hatay Uluçınar Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Arsuz’un önemli geçiş noktalarından biri olan güzergahta inşa çalışmalarıyla vatandaşları rahatlatmaya çalışan Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, inşa edilecek köprünün en kısa sürede tamamlanması için mesai harcıyor...

Manisa Eskin Köprüsü'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Selendi ilçesinde Eskin Mahallesi ile yaklaşık 10 mahalleyi birbirinden bağlayan Eskin Köprüsü’nde çalışmalarda sona gelindi.

Manisa Karaçay Köprüsü yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nü yeniliyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köprünün yapım çalışması dört ay sürecek.

Manisa Çampınar Mahallesi'ndeki köprü yapımında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2014 yerel seçimlerinde köprü olmadığı için dere üzerinden traktör kasasında geçerek ziyaret ettiği Selendi’nin Çampınar Mahallesine verdiği köprü sözünü tuttu.

Hatay Arsuz Uluçınar Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Culha, Karayolları 5. Bölge Genel Müdürlüğü ile ENERJİSA yetkilileri ve Arsuz Uluçınar Köprüsü’nü yeniden inşa edecek olan yüklenici firma temsilcileri ile birlikte koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Manisa Selendi'de yeni köprü inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesinde yapımında sona geldiği Çampınar Köprüsü’nün ardından Eskin Mahallesi’nde de köprü çalışmasına başladı.

Manisa Çampınar Köprüsü Haberi

Manisa Çampınar Köprüsü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında ziyaret ettiği ve mahalleyi ikiye ayıran dere nedeniyle traktör römorku üzerinde karşıya geçtiği Çampınar Mahallesindeki köprü yapımında sona gelindi. Geçtiğimiz Mayıs ayında temeli atılan köprünün bağlantı yolları ve döşeme çalışmalarının ardından hizmete açılacağı belirtildi.


SÖZ VERDİK VE YAPIYORUZ

Selendi’ye hizmet etmenin büyük gururu içerisinde olduklarını belirten Başkan Ergün, “Hizmet, Manisa’nın doğusundan başlayacak dedik ve sözümüzü tuttuk. Geldiğimiz noktada Selendi’nin en büyük sorunlarından birini çözecek olan köprü inşaatının son aşamaya gelmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Selendili vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” diye...