15 / 05 / 2024

Manisa Çatalköprü yeni köprü

Manisa Çatalköprü yeni köprü

Manisa Çatalköprü'deki 4 metre genişliğinde olan ve yaya geçişine uygun olmayan eski köprü yıkıldı ve yerine 10 metre genişliğinde ve yaya güvenliğinin de sağlandığı yeni köprü yapıldı.

TOKİ Manisa projesiyle 366 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konutun müjdesini veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa'da 78 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 78 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Manisa'ya 547 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'da 547 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 366 yeni konut müjdesi!

81 ilde yeni konutlar hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'da 366 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Manisa Çatalköprü yeni köprü Haberi

Manisa Çatalköprü yeni köprü


Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Kutar ve Çatalköprü Mahalle Muhtarı Ramazan Yalçıntürk ile yenilenen köprüde incelemede bulundu. Yılların sonuna neşter vuran ve yaklaşık 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan köprünün bölge halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Şirin, “Bilindiği üzere buradaki mevcut köprü artık kullanılmaz haldeydi. Oysa bu zamana kadar önemi fark edilmemiş, Çatalköprü, Kuruçay, Kayrak, Gökgedik, Çepnibektaş, Bozkır Mahallerimiz’in geçişini sağlayan köprünün yenilenmesi elzemdi. Bizler de konuyu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e aktararak kendilerinden destek istedik. Sağolsunlar 2017 yılının ilk yatırım programına aldıkları bölgemiz 2 ay gibi kısa sürede yeni köprüsüne kavuştu. Yaklaşık 4 metre genişliğinde ve yan yana 2 aracın geçmesinin imkansız olduğu, temellerine baktığımızda güvenlik zaafiyeti...