03 / 05 / 2024

Manisa Çepnidere asfalt çalışmaları

Manisa Çepnidere asfalt çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye bağlı Çepnidere Mahallesi’ni karayoluna bağlayan yolda yapılan sıcak asfalt çalışmaları mahalle sakinlerini oldukça mutlu etti.

Manisa Kırkağaç yeni yollarına kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç merkezdeki cadde ve sokaklarda asfalt bakım ve onarım çalışması yaptı.

Manisa Selendi yollarında temel çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Çinan mahallesini birçok mahalleye bağlayan yollarda temel çalışması gerçekleştirdi. Mevcut yolda mevsim koşullarının elvermesine müteakip asfalt çalışması yapılacak.

Manisa Kırkağaç'taki yol çalışmaları tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Küçükyaya ile Siledik Mahalleleri arasındaki 4 kilometrelik yolda asfalt çalışması başlattı.

Manisa Beyoba ve Sazoba’ya asfalt müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Beyoba ve Sazoba’yı Akhisar-Gölmarmara karayoluna bağlayan yolda sıcak asfalt çalışması. Toplamda 10 kilometrelik alanı kapsayan çalışmalar 20 gün içerisinde tamamlanacak.

Manisa Şehzadeler'e sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıiğdecik Mahallesi ile Karaoğlanlı Mahallesi arasındaki 3 kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Ahmet Arslan: Manisa'da 375 kilometre yol yaptık!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Sadece Manisa’yı dikkate alırsanız 80 yılda 76 kilometre bölünmüş yol yapılmışken AK Parti döneminde 375 kilometre yapmış durumdayız. 70 kilometre sıcak asfaltı 350 kilometreye çıkartarak 5 kat artırmış durumdayız" dedi.

Manisa 4 Eylül Caddesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile 4 Eylül Caddesi’nde asfalt altı dolgu çalışmasına başladı. Çalışmaların ardından hızla sıcak asfalt çalışmasına geçileceği belirtildi.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışması başladı!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ün Halis Selçuk Caddesi’nde asfalt öncesi dolgu çalışmasına başladı.

Manisa Kırkağaç-Akhisar arası 6 kilometrelik yol asfaltlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ile Akhisar ilçelerini birbirine bağlayan Işıklar-Yaykın mahalleleri arasındaki 6 kilometrelik yolda asfalt için temel çalışmasına başladı.

Manisa Kırkağaç ile Akhisar birbirine bağlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ile Akhisar ilçelerini birbirine bağlayan Işıklar-Yaykın Mahalleleri arasındaki 6 kilometrelik yolda asfalt için temel çalışmasına başladı.

Manisa Sazoba – Beyoba Yolu'na sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Sazoba - Beyoba Mahallesi arasındaki 8 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Manisa Tekeliler'de yol çalışmaları başladı!

İl genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmasıyla vatandaşların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tekeliler, Çamköy ve Üçpınar gurup yolunda sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Manisa Çepnidere asfalt çalışmaları Haberi

Manisa Çepnidere asfalt çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, yolların kalitesini arttırmak için aralıksız çalışıyor. Bu doğrultuda Turgutlu ilçesi Çepnidere Mahallesinde yol iyileştirme programı kapsamında iş makineleri faaliyetlerini sürdürüyor. Mahalleyi karayoluna bağlayan yolda sıcak asfalt çalışması yapıldı. Çepnidere Mahalle Muhtarı Tayfun Girgin uzun zamandır bekledikleri hizmetin gerçekleşmiş olmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Girgin, verilen bu hizmet için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti.

“Güle güle kullanın”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla asfalta, parke taşına, yola ihtiyacı olan tüm mahallelere ulaşmak için çaba sarf ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Başkanımızın gayretleri bizlere ışık oluyor. Bütçesini en iyi kullanan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu yıl yalnızca 200 milyon TL gibi bir rakamı asfalt hizmetine ayırdı. Çepnidere Mahallesi de sıcak asfalta kavuştu....