02 / 05 / 2024

manisa Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi

manisa Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği önem ile birlikte çocukların gelişimlerine ve eğitimlerine, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile destek veriyor.

Manisa Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesinde çalışmalarına başladığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin inşaatında sona gelindi. Merkez, önümüzdeki eğitim döneminde öğrencileriyle buluşmayı bekleyecek.

Manisa Demirci'ye Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak için çalışmalarına başladı. 20 dönümlük alanda bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içerisindeki taş binanın yıkılmasının ardından inşaat çalışmaları başlayacak.

Turgutlu’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak için çalışmalara start verdi. 4-12 yaş arası çocuklara eğitim verecek olan Kültür Sanat Merkezi çok kısa bir sürede hizmete girecek.

Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa edilecek!

Gölmarmara'daki cadde ve parkları inceleyen Başkan Ergün, Akpınar mesire alanının çevre düzenlemesinin yapılacağını belirterek ayrıca Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılmasının talimatını verdi.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Manisa Yunusemre TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından inşa edilen TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projeler hakkında bilgilendirdi.

Kula'ya gençlik kültür merkezi ve pazar yeri geliyor!

Kula Belediyesi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nda yeni Pazaryeri yapılması planlanan alanın, “Gençlik Kültür Merkezi ve Pazaryeri” olması doğrultusunda plan tadilatını yapması için Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne yetki verdi.

Manisa'ya 7 Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği önem ile birlikte çocukların gelişimlerine ve eğitimlerine, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile destek veriyor.

Manisa Gölmarmara Çocuk Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Gazi Ali Aydın Parkı içerinde yapımını tamamladığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde peyzaj çalışmasına başladı.

Manisa Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı faaliyet gösteren Turgutlu Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde çevre düzenlemesi devam ediyor.

Çanakkale Biga Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

biga’da Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi ve Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Aile Sağlığı Merkezi ve Çocuk Bakım Evi açılışı yapıldı.

Manisa Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesinde çalışmalarına başladığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin inşaatında sona gelindi. Merkez, önümüzdeki eğitim döneminde öğrencileriyle buluşmayı bekleyecek.

Manisa Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 678 bin 643 lira + KDV bedelle yenilenen Kültür Merkezi Altı Yeraltı Otoparkı, törenle hizmete açıldı.

Manisa Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı bugün açılıyor!

Manisa merkezde bulunan Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı’nı baştan aşağıya yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 17.00’da otopark düzenlemesinin açılışını törenle gerçekleştirecek.

Manisa Yunusemre'de 5 kültür merkezi hizmete giriyor!

Yunusemre Belediyesi, vatandaşlardan yoğun talep gören kültür merkezlerine yenilerini ekliyor. Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, önümüzdeki günlerde hizmete girecek 5 kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

manisa Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Haberi

manisa Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi


Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte il genelinde hayata geçirilen ve çocukların okul öncesi eğitimlerine önemli katkı sağlayan Çocuk Kültür ve Sanat  Merkezleri’nde verilen eğitim, yaz döneminde de devam ediyor. Manisa merkez ve ilçelerinde toplam 13 Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde, alanlarında uzman eğitimciler tarafından; İngilizce, Türkçe, matematik, okul öncesi, mental aritmetik, satranç, bale ve ritmik jimnastik, halkoyunları, resim, keman, gitar olmak üzere 11 branşta çocuklara kaliteli eğitim imkanı sunuluyor. Bu kapsamda, Ahmetli, Alaşehir, Köprübaşı, Kula, Salihli, Sarıgöl, Selendi, Turgutlu-Selvilitepe, Turgutlu-Ergenokon, Yunusemre Adnan Menderes, Laleli, Uncubozköy ve Şehzadeler Çarşı çocuk merkezlerinde çocuklar boş vakitlerini değerlendirip eğitimlerini üst seviyeye taşıyor. Bir yılda 3 dönemden oluşan eğitim süresince ortalama 5 bin öğrenciye eğitim veriliyor. 2016 yılı ilk iki dönemde 3 bin 336 öğrenciye...