08 / 05 / 2024

manisa çocuk merkezi projeleri

manisa çocuk merkezi projeleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği önem ile birlikte çocukların gelişimlerine ve eğitimlerine, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile destek veriyor.

Manisa Kırkağaç'a çocuk merkezi inşa edilecek!

Uzun zamandır çocuk merkezi yapımı için Kırkağaç’ta yer aradıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yerin bulunduğunu ve çalışmanın kısa bir sürede başlatılacağını müjdeledi.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Beylikdüzü'nde her mahalleye bir kreş projesinde temel atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, mutlu bir gelecek için Kavaklı Mutlu Çocuk Merkezi’nin temelini attı. 

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti sırasında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti kapsamında inşaatında sona gelinen Selendi Gençlik Merkezi’ni inceledi.

Pendik Dumlupınar Aile Çocuk Eğitim Merkezi Ekim'de açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi, ilçeye yeni bir aile çocuk eğitim merkezi kazandırıyor.

manisa çocuk merkezi projeleri Haberi

manisa çocuk merkezi projeleri


Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte il genelinde hayata geçirilen ve çocukların okul öncesi eğitimlerine önemli katkı sağlayan Çocuk Kültür ve Sanat  Merkezleri’nde verilen eğitim, yaz döneminde de devam ediyor. Manisa merkez ve ilçelerinde toplam 13 Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde, alanlarında uzman eğitimciler tarafından; İngilizce, Türkçe, matematik, okul öncesi, mental aritmetik, satranç, bale ve ritmik jimnastik, halkoyunları, resim, keman, gitar olmak üzere 11 branşta çocuklara kaliteli eğitim imkanı sunuluyor. Bu kapsamda, Ahmetli, Alaşehir, Köprübaşı, Kula, Salihli, Sarıgöl, Selendi, Turgutlu-Selvilitepe, Turgutlu-Ergenokon, Yunusemre Adnan Menderes, Laleli, Uncubozköy ve Şehzadeler Çarşı çocuk merkezlerinde çocuklar boş vakitlerini değerlendirip eğitimlerini üst seviyeye taşıyor. Bir yılda 3 dönemden oluşan eğitim süresince ortalama 5 bin öğrenciye eğitim veriliyor. 2016 yılı ilk iki dönemde 3 bin 336 öğrenciye...