09 / 05 / 2024

Manisa Dargıl altyapı çalışmaları

Manisa Dargıl altyapı çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in Dargıl mahallesinde yürüttüğü ilk etap yenileme çalışmalarının yüzde 80’ini tamamlayarak mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan İBB'ye yanıt: Enerjisini Mahmutbey-Esenyurt hattı için kullanabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu ile ilişkin açıklamasına yanıt verdi. İşte o yanıt...

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika tesisi ve arsası!

Manisa 4. İcra Dairesi, Manisa Şehzadeler İlçesi Karaağaçlı Mahallesi 131 ada, 6 parsel sayılı fabrika binası ve müştemilatı ile arsası 9 milyon 797 bin 611,50 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Türk Telekom, Yeni Havalimanı'nı dünyaya bağlayacak!

Türk Telekom, bugün açılışı gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda en yeni teknolojileri ve güçlü altyapısı ile hazır olacak.

Manisa'da tapu müdürlüğüne rüşvet operasyonu!

Manisa Yunusemre İlçesi Tapu Müdürlüğü'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Kurum çalışanlarına yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Feyzullah Yetgin: 2018'de de güçlü büyümemizi sürdüreceğiz!

Halk GYO Genel Müdürü & GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, "Türkiye, güçlü altyapısı ve mali disipliniyle küresel riskler, dışsal tehdit ve krizlere karşı son derece dirençli bir ekonomiye sahip. 2018 yılında da ekonomik istikrarımızı ve güçlü büyümemizi sürdüreceğimizi düşünüyorum."

TOKİ Manisa Turgutlu'da teslimler Haziran'da!

TOKİ tarafından Manisa Turgutlu İlçesi'nde inşa edilen 282 konutun teslim tarihi açıklandı. Konutlar Haziran ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

Manisa Soma'ya altyapı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Soma ziyaretinde muhtarlarla buluşarak, Soma yatırımlarını anlattı.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

TOKİ Manisa Yunusemre 2. Etap 748 konut ihalesi 27 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Manisa Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi 2.Etap 1.Kısım'da toplam 748 adet yeni konut inşa edecek.

Manisa Dargıl altyapı çalışmaları Haberi

Manisa Dargıl altyapı çalışmaları

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes’in Dargıl mahallesinin eski kanalizasyon ve içme suyu hatlarını yeniliyor. MASKİ’nin mahalleye döşediği yeni kanalizasyon hattının yüzde 80’ini tamamlandı. Kanalizasyon işlemlerinin sona ermesinin ardından başlayacak olan içme suyu şebeke yenilemeleri öncesinde MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay da mahalleyi ziyaret etti. Açabay, Büyükşehir İlçe Koordinatörü Alp Safa Gökkaya’dan mahalledeki çalışmalarla ilgili bilgi alarak, vatandaşlarla sohbet etti.


Dargıllılar çalışmalardan memnun

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafınca gerçekleştirilen altyapı çalışmaları Dargıl mahalle muhtarı ve halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Dargıl Mahalle Muhtarı Ferhan Gürer yaptığı açıklamada “20 gün önce başlayan altyapı döşeme işlemi bitmek üzere. Su şebekesi de yakın zamanda başlıyor. Daire Başkanımız Hakan Bey de gelip incelemelerde bulundu. Allah razı olsun. Çalışan arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz...