17 / 05 / 2024

Manisa Demirci atık su tesisi

Manisa Demirci atık su tesisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü çevreci projeler ile doğayı kirletmemeye özen gösteriyor. Büyükşehir, Demirci ilçesinde yapılacak atık su arıtma tesisi için girişimlerini hızlandırdı.

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Manisa Demirci Meslek Yüksekokulu'na ek bina geliyor!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksekokulu'nun olduğu binanın yan tarafında Manisa Büyükşehir Belediyesine ait olan arsa, meslek yüksekokuluna ek bina yapılmak üzere üniversiteye bedelsiz devredildi

Manisa'nın kırsal mahallelerinde çok amaçlı salon yapılıyor!

Manisa Demirci ilçesindeki kırsal mahallere çok amaçlı salonlar inşa ediliyor. Demirci Belediye Başkanı Selçuk, "Şu anda 3 mahallemizde salonlarımızı hizmete açtık" dedi...

Manisa Büyükşehir spor yatırımlarında hız kesmiyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'da hayata geçirdiği dev yatırımlarla, sporda tesisleşmede kente adeta altın çağını yaşatıyor.

Manisa Büyükşehir'den kaçak hafriyat uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde boş alanlara kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizlik çalışmalarını tamamlanırken, vatandaşları da kaçak hafriyat dökümüyle ilgili olarak uyardı.

TOKİ Manisa Demirci başvurusu 2017!

TOKİ'nin Manisa Demirci Standart konut porjesinde yer alan 7 konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Manisa Demirci başvurusu 2017...

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

Uzun Burun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehrin 40 yıllık kanayan yarası olan çöp sorununa son vermesi amacıyla çalışmalarını geçtiğimiz yıl başlattığı Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin inşaatı tamamlandı.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehrin 40 yıllık çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni inceledi.

Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hayata geçirdiği Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinin yüzde 40’ı tamamlandı.

Manisa Demirci'ye kiraz alım merkezi inşa edildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Danişmentler ve Kışlak mahallelerine kiraz alım merkezi inşa etti.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda membran çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte sona gelindi.

Manisa Demirci TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 42 adet konut açık satışa sunuldu. Projedeki konutlar için başvurular bugün başladı.

Manisa Demirci atık su tesisi Haberi

Manisa Demirci atık su tesisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü çevreci projeler ile doğayı kirletmemeye özen gösteriyor. Büyükşehir, Demirci ilçesinde yapılacak atık su arıtma tesisi için girişimlerini hızlandırdı. Demirci'nin geleceği için önemli olan proje için ekipler ve iller Bankası yetkilileri atık su arıtma tesisi sahasında inceleme ve kontrollerde bulundu. Projenin İller Bankası'nın yüzde 50 hibe, yüzde 50 kredilendirmesiyle hayata geçirileceği belirtilirken, Manisa iline yeni bir atık su arıtma tesisinin kazandırılmasının heyecan yarattığı belirtildi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları neticesinde Demirci'ye yapılacak olan Atık Su Arıtma Tesisi'nin ilçede hayata geçirilecek en önemli yatırımlardan birisi olduğu belirtilirken, tesisin hizmete girmesiyle birlikte atık suların yarattığı olumsuz etkilerin ortadan kalkacağı ifade edildi. Plan Proje Yatırım ve inşaat Dairesi Başkanlığı'nca, Atık Su Arıtma tesisi yapılacak arazide gerekli çalışma ve...