07 / 05 / 2024

manisa dere peyzaj çalışmaları

manisa dere peyzaj çalışmaları

Kent merkezinden geçen derelerin ıslah çalışmalarına devam eden Manisa Belediyesi, bu kapsamda Bozköy Deresi'ndeki kötü görüntü ve kokuyu ortadan kaldırdı. Dere ıslah çalışmalarının tamamlanmasına müteakip dere kenarlarındaki peyzaj çalışmalarına başlanıl

Manisa Selendi'de kent yatırımları devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Belediyesi önündeki meydanda peyzaj düzenlemesi yaparak, ilçeye saat kulesi de kazandırdı. Düzenleme gece ve gündüz ayrı güzelliğiyle ilçeye renk kattı.

Manisa Saruhanlı'nın çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da Şehitlik Heykeli etrafında peyzaj çalışmalarıyla kentin çehresini değiştiriyor.

Şanlıurfa Karaköprü'ye yapay şelale geliyor!

Karaköprü'nün Karşıyaka mahallesinde dere peyzaj çalışmalarının bitiminin ardından söz verilen şelale yapımında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şelalemiz, Karaköprü'ye çok güzel bir görsellik katacak" dedi.

Manisa Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı hayata geçiyor!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Irlamaz dere yatağının ıslahı sonrasında oluşturulan Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanı, Manisa Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği muhteşem proje ile modern bir görünüme kavuşacak

Manisa Akhisar'ın 3 mahallesinde asfalt çalışması!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Hamit, Çıtak ve Dağdere Mahallelerini birbirine bağlayan 13 kilometrelik yolda bakım, onarım ve yama çalışması yaptı.

Manisa Mareşal Fevzi Çakmak Deresi'ne beton!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesindeki Mareşal Fevzi Çakmak Deresi’nde yaptığı temizlik çalışmasının ardından, uzun süreli çözüm amacıyla dere tabanını betonla kapladı.

Manisa Kırkağaç'ın yolları genişletiliyor!

Manisa Kırkağaç Demirtaş Mahallesi ile Dağdere Mahallesi arasındaki 3 kilometrelik yolda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yol bakım ve genişletme çalışması yapıldı.

Manisa Kula'da peyzaj çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, birçok mahallesinde peyzaj çalışması başlattı. Konuyla ilgili Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ işbirliğinde harabe görünümündeki yolları yeniledik''dedi.

Manisa Kavaklıdere'ye asfalt müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’e bağlı Kavaklıdere, Kurudere ve Horzumembelli mahallelerini birbirine bağlayan yolda asfalt uygulaması gerçekleştiriyor.

Manisa Salihli'de peyzaj çalışmaları tam gaz!

Manisa Salihli Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar sonucunda, merkez ve kırsal mahalleler düzenleniyor. Belediye bu kapsamda Çınarlı Parkı’nın yan ve ön kısımları genişletti.

Manisa Gölmarmara Çocuk Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Gazi Ali Aydın Parkı içerinde yapımını tamamladığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde peyzaj çalışmasına başladı.

Manisa Turgutlu'daki sel baskınlarına önlem!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu Irlamaz’daki dere taşkın sorununu çözüme kavuşturdu. MASKİ ve Turgutlu Belediyesi iş birliğiyle, Turgutlu’nun Irlamaz ilçesindeki dere taşkınlarının önüne geçmek için menfez çalışması başlattı.

Manisa Irlamaz Deresi yolu genişletildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu Irlamaz’daki dere taşkın sorununu çözüme kavuşturdu.

manisa dere peyzaj çalışmaları Haberi

manisa dere peyzaj çalışmaları
Kent merkezinden geçen derelerin ıslah çalışmalarına devam eden Manisa Belediyesi, bu kapsamda Bozköy Deresi'ndeki kötü görüntü ve kokuyu ortadan kaldırdı.
Kıyılarda düzenleme Dere ıslah çalışmalarının tamamlanmasına müteakip dere kenarlarındaki peyzaj çalışmalarına başlanıldı. Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil ve Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Çakır da çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Islah çalışmalarının ardından dere kenarlarına yönelik projeyi uygulamaya başladıklarını belirten Başkan Vekili Açıkdil, "Bozköy Deresi başıboş akan ve etrafı hurda inşaat artıkları, molozlarla dolu olan bir yerdi. Aşağı yukarı 15 sene önce karşı tarafın ağaçlandırması yapılmış fakat bakımsız bırakılmış. Bu doğrultuda bizler de dereyi düzenledik, dolgularını yaptık. Eskiye göre oldukça güzel ve temiz bir görüntü oluştu" dedi.  

Milliyet...