28 / 04 / 2024

manisa emlak

manisa emlak

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde yapılan ilk ölçümlerde, uranyum değerleri normal seviyelerde çıktı. Köy muhtarı İbrahim Kırılmış konuyla ilgili iddiaların ardından köyde emlak değerlerinin düştüğünü, bir karmaşa yaşandığını dile getirdi...

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Antalya'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan tam 3 ilde KDV'den muaf arazi! 43 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Kahramanmaraş'ta 3 arazi satacak. Toplamda 3 şehirde satışa çıkarılan araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Manisa'da yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Vakıflardan kiracılarına yüzde 800 zam!

Manisa Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz yaptığı açıklamada Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün iş yeri ve konut kiracılarına yüzde 400 ile 800 oranında zam yaptığını dile getirdi.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul satacak!

Manisa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'daki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihaleleri 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa Akhisar'da 10 bin metrekarelik arazi satılıyor!

Akhisar Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Akhisar'da yer alan 10 bin metrekarelik araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Manisa'da 7 adet Hazine arazisi satılıyor: 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa ili, Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde yer alan 7 adet Hazine arazisini KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim ile satıyor. Peki Manisa'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Milli Emlak o ilde akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak!

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Manisa Yunusemre'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak. Satış ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak şimdi de 8 taksitle arazi satacak! Açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Manisa İli Akhisar Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü Manisa Akhisar'da yer alan araziyi 8 taksitle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Manisa'da arsa karşılığı ihalesi!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Bu arsanın fiyatını duyan koştu!

Yayınlanan arsa ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Manisa'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Manisa Akhisar'da imarlı arsa fırsatı!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili, Akhisar ilçesi Kayalıoğlu - Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor.

manisa emlak Haberi

manisa emlak

İlçede eski uranyum madeninden kaynaklandığı öne sürülen radyasyon değerlerinin yüksek olduğu iddiaları, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK), Maden Tetkik ve Arama Enstitüsü (MTA) ile ETİ Maden İsletmeleri Genel Müdürlüğü uzmanlarım harekete geçirdi. Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin önceki gün bölgede yaptığı ölçümün ardından dün de TAEK, MTA ETİ uzmanları bölgeye giderek yerinde inceleme yaptı. Uzmanlar ilk olarak MTA'ya ait kapatılmış işletmede ölçüm yaptıktan sonra eski uranyum madeninin bulunduğu Kasar Köyü'ne gitti. 

Eski uranyum madeni civarında Manisa AFAD ekipleriyle ölçüm yapan Dr. Halil Demirel, jeoloji yüksek mühendisleri Mustafa Aksoy ve Latif Yiğit, alandaki toprak ile 3 ayrı su kuyusundan numune aldı. TAEK uzmanı Dr. Demirel, alanda yaptıklan ölçüm hakkında değerlerin doğada olması gerektiği kadar olduğunu, yüksek sonuçlarla karşılaşmadıklarını...