02 / 05 / 2024

manisa engelsiz park nerede

manisa engelsiz park nerede

Şehzadeler Belediyesi’nin “Şehzade Parkları Hayat Bulsun, Engelsiz Olsun” projesinde son imzalar Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen törenle atıldı.

Viduşlu Park fiyat!

Viduşlu Park projesi Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçiriliyor. Viduşlu Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Viduşlu Park Manisa çok yakında satışta!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçirilen Viduşlu Park çok yakında satışa sunuluyor...

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Şehzadeler Gençlik Parkı yeniden düzenleniyor!

Şehzadeler Belediyesi Manisa’nın simge parklarından biri olan Gençlik Park’ında yeniden düzenleme çalışmaları başlattı.

Manisa Maya Park Projesi'nde yargı kararı açıkladı!

Manisa Yunusemre'deki Maya Park projesi yargıya taşınmıştı. Herkes tarafından merakla beklenen proje için yargı kararını açıkladı.

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı için çalışmalar başladı!

İl genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te hayata geçireceği Şehit Makbule Hanım Parkı Kent Meydanı projesi için çalışmalara başladı.

İzmir'de engelliler için yapılan bina şikayet edildi!

Zeytinli Park içerisinde, Engelsiz Park’ın yanına, Aliağa Belediyesi tarafından inşa edilen prefabrik bina, Şehir Plancıları Odası tarafından şikayet edildi.

Aydın Çine'ye engelsiz park!

Çine'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik projeleriyle tanınan Kaltun Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Kamil Tuncer, 'Engelsiz Park'ın açılışında 8 akülü tekerlekli sandalye hediye ederek engellileri sevindirdi.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı yeniden hayat buldu!

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle yeniden hayat buldu.

manisa engelsiz park nerede Haberi

manisa engelsiz park nerede

İmza töreninde konuşan Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, “Geçtiğimiz aylarda Zafer Kalkınma Ajansına yapmış olduğumuz Şehzadeler Belediyemizin ‘Şehzade Parkları Hayat Bulsun, Engelsiz Olsun’ projemiz kabul olmuştu. Bunu da kamuoyu ile paylaşmıştık. Bu bağlamda bu gün projemizin protokolünü imzaladık. ‘Şehzade Parkları Hayat Bulsun, Engelsiz Olsun’ projesi Zafer Kalkınma Ajansı’nda 90 proje arasında 15. olarak kabul edildi. Engelli çocuklarımızın parklarda rahat bir şekilde oynamaları için yapmış olduğumuz projemiz ile Şehzadeler ilçemize 680 bin TL’lik hibe desteği almayı başardık. Bu bağlamda projemizin hayata geçmesi için Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekerekti Sayın Yusuf Balcı ile birlikte protokolümüzü imzalandık. Bu imza ile 6870 Bin TL’lik hibeyi Şehzadeler ilçemize kazandırmış olduk. Bu projenin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen tüm proje ekibi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum”...