28 / 04 / 2024

manisa eski garaj projesi

manisa eski garaj projesi

Cengiz Ergün, eski garajda yapılacak ve içinde koruluk, ticaret alanı, pazaryeri, belediye binası, kent müzesi gibi birçok alanın yer aldığı Yeni Hizmet Binası, Kültür ve Yaşam Merkezi Projesi'nin Türkiye'ye ve dünyaya örnek olacağını söyledi.

Eski Akhisar tren garı binasının akıbeti TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, eski Akhisar Tren Garı binasının akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Manisa Salihli'ye toplu konut müjdesi!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli'nin eski Cephanelik mevkiinde yaklaşık 180 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek sosyal konutlarla ilgili planın onaylandığını açıkladı.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri hizmete açıldı!

Şehir hastaneleri projesinde iki hastanenin daha sonuna gelindi. Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim tarihinde hasta kabulüne başladı. 

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak!

Kamu özel iş birliği modeli ile yapımı tamamlanan Eskişehir ve Manisa şehir hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak. 

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Eski Soma Devlet Hastanesi binası TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Eski Soma Devlet Hastanesi binasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özel sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Manisa'daki eski spor tesislerinin yerine yenisi yapılıyor!

Kentin dört bir yanına spor tesisleri inşa eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Lav Spor Tesisinde yapımına başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

Manisa'daki Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya kazandıracağı büyük projeler arasında yer alan ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı.

manisa eski garaj projesi Haberi

manisa eski garaj projesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin eski garajda yapmayı planladığı Yeni Hizmet Binası, Kültür ve Yaşam Merkezi Projesi'nin tanıtım toplantısı Kültür Merkezi Lale Salonu'nda yapıldı. MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün tanıtımını yaptığı proje toplantısına, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda Manisalı katıldı. 


Başkan Cengiz Ergün, belediye başkanı olmadan önceki dönemde belediye binası ile ilgili bazı çalışmalar olduğunu hatırlatarak, "Eski garaj alanına alışveriş merkezi yapılması yada satılması gündemdeydi. Bu proje Manisa'ya gerçek anlamda değer katacak. Yaklaşık 3 yıldan bu yana bu çalışmaların içindeyiz. 2011 yılında başlattığımız proje yarışmasına 110 proje katıldı ve ünlü mimarların değerlendirmesinden geçti. Projeyi Manisa'nın nüfusunun 5 yılda 600 bine ulaşacağını öngörerek planladık. Projenin içinde yok yok. Sosyal yaşam, kültür ve esnaflar için her...