27 / 04 / 2024

manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ek bina projesi

manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ek bina projesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde inşaatına devam edilen ve Büyükşehir Belediyespor alt yapısında görev yapan 54 öğrencinin konaklamasının sağlanacağı ek binada incelemeler yaptı.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

TOKİ Manisa Akhisar 327 konut ve 18 dükkan ihalesi yarın!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Manisa Akhisar'daki arazi toplulaştırma kararı kaldırıldı!

Manisa İli Akhisar İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerde arazi toplulaştırmasına yapılmasına ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı yürürlükten kaldırıldı.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

TOKİ Manisa Salihli 150 konut ihalesi 26 Nisan'da!

Manisa İli, Salihli İlçesi, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa Akhisar'a 327 yeni konut!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 27 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Sarıgöl'de yapılaşma durdurulmalı!

18 Ekim tarihinde Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde gerçekleşen sel felaketinden sonra fay hattında yarıklar oluşması nedeniyle bölgede yapılaşma yasağının gelmesi istendi. 

TOKİ Manisa Şehzadeler 396 konut ihalesi bugün!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut müjdesi!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ek bina projesi Haberi

manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ek bina projesi

Manisa’ya spor alanında önemli yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde sporun ve sporcunun yanında olmayı sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda geçtiğimiz dönem Başkan Ergün’le yeniden doğan Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde Büyükşehir Belediyespor alt yapısında görev yapan 54 öğrencinin konaklamasının sağlanacağı ek binada inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Daire Başkanları, Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri ve alt yapı hocalarıyla birlikte çalışmaları yerinde ve proje üzerinde denetledi. Tesisin tamamlanmasının ardından alt yapıda görev yapan gençlerin konaklamasını sağlayacağı odalarını, yemekhaneyi, kafeteryayı tek tek inceleyen Başkan Cengiz Ergün, çalışmaların son durumu hakkında yüklenici firma yetkililerinden de bilgi aldı.

“Bu Yaz Bitirilecek”

Sporun içerisinden gelen bir Başkan...