04 / 05 / 2024

Manisa Göktaş Mahallesi altyapı yatırımları

Manisa Göktaş Mahallesi altyapı yatırımları

Mahallelerin kaderini değiştiren işlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesi’nde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı.

TOKİ Manisa Gördes 2. Etap'ın temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi ve Manisa Gördes Belediyesi tarafından yeni bir proje geliştiriliyor. Atatürk Mahallesi'ne 200 konutlu 2. etap konutları inşa edilecek.

Manisa Gürle'nin konut sorunu çözülecek!

Manisa Akgedik’teki 5 bin 500 konutun inşaatının ardından Gürle Mahallesi’nde de başlanacak benzer projeyle binlerce Manisalı iç göç yaşayacak.Gürle’deki yaklaşık 10 bin toplu konut ile kentin konut sorununun çözülecek.

Manisa Göktaş Mahallesi sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Mahallelerin kaderini değiştiren işlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesi’nde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın stoklarında yer alan Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'ndeki 23 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu ne zaman?

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Mamak Gülseren Mahallesi'nde hayata geçirdiği projenin stoklarında bulunan 23 adet konut için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2016 başvuruları..

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru tarihi bugün!

Ödemelere göre 180 ay vade imkanı sağlanan projede 214 adet daire satışta. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru tarihi bugün...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü başladı ve devam ediyor. Peşin ödemelerin 18 bin 143 liradan başladığı projede fiyatlar 81 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir başvurusu başladı ve devam ediyor. Projede peşin ödemeler 8 bin 133 liradan başlıyor ve yükseliyor.

TOKİ Adana Göl Mahallesi'nde dönüşüm yapacak!

Adana Ekspres Gazetesi'nin yazarlarından Yasemin Güç bugünkü yazısında TOKİ'nin Adana Göl Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapacağını ele aldı. İşte Yasemin Güç'ün o yazısı...

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru!

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede ev fiyatları 81 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi altgelir başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi altgelir başvuru işlemleri 30 Haziran Perşembe günü sona eriyor. Projede peşinatlar 8 bin 133 liradan başlıyor.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Projede taksitler 756 liradan başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir başvurusu!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir başvurusu başladı ve devam ediyor. Ev fiyatlarının 67 bin 773 TL'den başladığı projede peşinatlar 8 bin 133 liradan başlıyor.

Manisa Göktaş Mahallesi altyapı yatırımları Haberi

Manisa Göktaş Mahallesi altyapı yatırımları


Yaklaşık 40 yıl önce döşenmiş hatta başlayan çalışmalar mahalle sakinlerinin takdirini kazandı.

İl genelinde eski altyapı sistemlerini ortadan kaldıran MASKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Soma ilçesinin Göktaş Mahallesi’nin kanalizasyon hattında yenileme çalışmalarına başladı. MASKİ ekipleri, mahallede bulunan bin 800 metrelik hattı tamamen yenileyecek. Çalışmaların tamamlanması ile mahalle sakinleri daha sağlıklı bir kanalizasyon sistemine kavuşacak. Kanalizasyon hattındaki çalışmaların yanı sıra, mahallenin bin 730 metrelik içme suyu hattı da MASKİ tarafından yenilenecek. 

Muhtardan Başkan Ergün’e ve MASKİ’ye teşekkür

Göktaş Mahalle Muhtarı Bahri Yılmaz, mahallelerinde yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ’ye teşekkür etti. Yılmaz, “Köyümüzün kanalizasyon ve içme suyu hattı 80’li yıllarda yapılmıştı. O zamanlar kendi imkanlarımızla yaptığımız altyapımızda patlak ve...