07 / 05 / 2024

Manisa Gölmarmara alt yapı çalışmaları

Manisa Gölmarmara alt yapı çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, eski depoların yenilenmesi için başlattığı proje kapsamında Gölmarmara’daki su depolarını yenilemeye başladı.

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Gülaylar altın çıldırdı! Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında! Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi

Gülaylar altın seçili altın takılarda dev kampanyasını açıkladı. Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında satılıyor. Peki Gülaylar altında en uygun takı hangisi? İşte Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi.

25 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Haftanın piyasalara kapalı işlem günü olan 25 Şubat Cumartesi gününde altın fiyatlarında son durum yakından takip ediliyor. 25 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Gülaylar altında sevgililer günü kampanyası başladı! Hemen hediyenizi alın! 7 şubat 2023 Gülaylar fiyat listesi

Binlerce kişi sevgililer günü için hediye arayışına başladı. 14 Şubat'a sayılı günler kala kampanyalar ve indirimler yakından takip ediliyor. Gülaylar altında büyük kampanya başladı.  Hemen hediyenizi alın!

İslam Memiş çok net konuştu! Gümüş altından daha fazla kazandıracak! Öyle bir rakam açıkladı ki...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memniş, geçen senenin şampiyon yatırım aracı olan gümüşün bu sene de kazandırmaya devam edeceğini açıkladı. İslam Memiş çok net konuştu! Gümüş altından daha fazla kazandıracak! Öyle bir rakam açıkladı ki...

Sevgililer gününe özel indirim başladı! Aradığınız tüm takılar burada! Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Sevgililer gününe özel Gülaylar altında büyük kampanya başladı. Aradığınız tüm takıların hepsi burada. İşte Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi.

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Canlı altın fiyatları 9 Ocak 2023 günü altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

2 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Güncel altın bilezik fiyatları!

Altın alıp satmak isteyen milyonlarca kişi güncel altın fiyatlarının ne kadar oluğunu  merak ediyor. Peki 2 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları kaç TL? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?

Son dakika altın bilezik fiyatları! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Güncel altın bilezik fiyatları

Yıl sonuna sayılı günler kala, güncel altın fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde güncel altın bilezik fiyatları yoğun bir şekilde araştırılmaya devam ediyor. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 22 Aralık 2022 altın bilezik kaç TL?

İndirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala binlerce kişi sevdikleri için yeni yıl hediyesi arayışına girdi. Altın takı almak isteyenler için, indirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altın bir adım geri attı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Yatırımcılar ters köşe oldu! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası bir adım geri attı. Düne kadar rekor denemeleri yapan gram altın dünkü faiz kararı sonrası yatırımcıları ters köşe yaptı. Peki bugün gram altın ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 15 Aralık 2022 Güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen tsunami gibi kasıp kavurdu! Elinde 1 gram bile altını olan acil bakın! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları rekor yükselişe geçerek resmen tsunami gibi kasıp kavurdu! Dün gram altın 1,104 liraya kadar yükseldi. Bugün gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları kaç lira? Elinde 1 gram bile altını olan acil bakın! 14 Aralık 2022 güncel altın fiyatları...

Altın fiyatları alev aldı! 1 gram bile altını olanlar köşeyi döndü! Acil bakın! 10 Aralık 2022 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Haftayı yükselişle kapatan altın fiyatları bugün alev aldı. Ons altın 1797 dolara kadar yükseldi. 1 gram bile altını olanlar köşeyi döndü! 10 Aralık 2022 güncel altın fiyatları.

Manisa Gölmarmara alt yapı çalışmaları Haberi

Manisa Gölmarmara alt yapı çalışmaları

MASKİ Genel Müdürlüğü, kaliteli ve eksiksiz hizmet için ilçelerdeki su depolarını tertemiz bir hale getiriyor. 17 ilçede ilk etap çalışmalarında 68 su deposunu yenileyerek vatandaşın hizmetine sunan MASKİ, ikinci etap çalışmalarına da hız kazandırdı. 2015 ve 2016 yılında Gölmarmara’da şu ana kadar 17 depo yenilendi. 2016 yılındaki ihale kapsamında Hacıbaşlanlar, Hıroğlu, Yunuslar, Ayranlar, Hacıveliler, Taşkuyucak ve merkezde yer alan 3 depoda çalışmalar başladı. Çalışmalar kapsamında boya-badana işleri, fayans ve tesisatları yenileniyor. Bu sayede vatandaşlara ulaşan suyun kalitesi artırılmış oluyor. 



MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, içme suyu depolarını yenileyerek vatandaşlara daha kaliteli ve sağlıklı su ulaştırmak için sürekli olarak çalıştıklarını ifade etti. Koç, “17 ilçede evlere daha sağlıklı ve vatandaşların gönül rahatlığıyla su tüketmeleri için çalışıyoruz.” dedi.  ...