14 / 05 / 2024

Manisa güzelyurt mahallesi

Manisa güzelyurt mahallesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi Spor Lisesi arka kısmında yapımı tamamlanan spor tesisinin ardından, bölgeye iki yeni tesis daha kazandırıyor. Bahar aylarında Manisalıların hizmetine sunulacağını müjdelendi.

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'ndeki bazı parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

TOKİ Manisa Gördes 2. Etap'ın temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi ve Manisa Gördes Belediyesi tarafından yeni bir proje geliştiriliyor. Atatürk Mahallesi'ne 200 konutlu 2. etap konutları inşa edilecek.

Manisa Gürle'nin konut sorunu çözülecek!

Manisa Akgedik’teki 5 bin 500 konutun inşaatının ardından Gürle Mahallesi’nde de başlanacak benzer projeyle binlerce Manisalı iç göç yaşayacak.Gürle’deki yaklaşık 10 bin toplu konut ile kentin konut sorununun çözülecek.

Aksu Güzelyurt'a cami ve park geliyor!

AKSU Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi'ne cami ve park yapacak. Proje çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Halil Şahin, parkın hemen yanına cami yapacaklarını ve çalışmasının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Manisa Göktaş Mahallesi sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Mahallelerin kaderini değiştiren işlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesi’nde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı.

Ordu Güzelyurt Sosyal Tesisleri Temmuz'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesi Güzelyurt (Şuayip) Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis alanını ziyaret etti. Başkan Yılmaz, çevre köylerin toplanma merkezi de olacak Güzelyurt Mahallesi sosyal tesis alanının, Temmuz ayında hizmete hazır hâle geleceğini söyledi.

Ordu Güzelyurt'a yeni meydan!

Gölköy ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’ne adına yakışır bir meydan yapmak için kolları sıvayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahallenin çehresini değiştirecek projenin ihalesini gerçekleştirerek çalışmalara başladı.

Ordu Güzelyurt Meydanı'nın ihalesi 29 Haziran'da!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy’ün Güzelyurt Mahallesi’nde iftar etkinliği düzenledi. Etkinlikte konuşan Başkan Yılmaz, Güzelyurt'a yapılacak meydanın müjdesini vererek ihalesinin 29 Haziran'da yapılacağını söyledi.

Nevşehir Güzelyurt'a yeni park!

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde Hz. Ömer Camii’ nin hemen üst bölümündeki 218. ve 220. Sokak’ın birleşiminde yer alan park, toplam 4 bin metrekarelik bir alanda yapılandırıldı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. etap alt gelir başvuruları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. etap alt gelir başvuruları bugün başladı. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede fiyatlar 67 bin 773 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. etap başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. etap başvuru işlemleri bugün başladı. Toplamda 214 adet dairenin standat etapta satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 181 bin 433 TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Aksaray Güzelyurt kura çekilişi!

2016 TOKİ Aksaray Güzelyurt kura çekilişi 13 Mayıs gününde yapılacak. Peşinatların 12 bin 100 TL'den başladığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Manisa güzelyurt mahallesi Haberi

Manisa güzelyurt mahallesi

Futbol sahasının yanına yapılan halı saha ve yüzme havuzu çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün, tesisin yüzme havuzu ve halı sahalarıyla birlikte bahar aylarında Manisalıların hizmetine sunulacağını müjdeledi.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesi’nde, Spor Lisesi yanında yapımı devam eden spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Tesise yapımı tamamlanan halı sahaların yanı sıra yeni bir halı saha ve yüzme havuzu kazandırılması için çalışmaların hızla sürdüğünü belirten Başkan Ergün, “Amatör spor kulüplerinin ve spora ilgi duyanların kullanabilmesi amacıyla Güzelyurt Mahallesi’nde Spor Lisesi’nin yanına modern bir halı saha kazandırdık. Tesisimiz yaklaşık iki ay önce bütün amatör spor kulüplerinin ve Manisalıların hizmetine sunuldu. Geçtiğimiz aylarda burada yaptığımız incelemelerde mevcut alanlar üzerinde bulunan boşluklarda da Plan Proje Daire Başkanlığımız ile birlikte Fen İşleri Daire...