03 / 05 / 2024

manisa Hacıaliler altyapı

manisa Hacıaliler altyapı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Hacıaliler Mahallesi’ne 5 bin 750 metrelik sağlıklı içme suyu hattı kazandırdı.

TOKİ'den Manisa'ya 3 okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Şehzadeler 396 konut ihalesi bugün!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut müjdesi!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Manisa 83 konut ihalesi yarın!

Manisa ili Köprübaşı İlçesi 83 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Manisa 83 konut ihalesi 23 Ekim'de!

Manisa ili Köprübaşı İlçesi 83 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 23 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi 14 Eylül'de yapılacak.

Manisa Soma'ya millet bahçesi müjdesi!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Soma Millet Bahçesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

manisa Hacıaliler altyapı Haberi

manisa Hacıaliler altyapı


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahallelere modern altyapı sistemleri kuruyor. MASKİ ekipleri, Alaşehir’in Hacıaliler Mahallesi’ndeki eski ve sağlıksız içme suyu hattını tamamen yeniledi. Bu sayede vatandaşlar uzun yıllar sağlıklı su kullanacak. 25 yıllık hat sayesinde olası patlakların da önüne geçilerek, Hacıaliler mahallesi modern bir içme suyu ağına kavuştu. Kanalizasyon hattı bulunmayan Hacıaliler mahallesinde 12 bin 500 metre ana hat döşeme çalışmaları ise devam ederken, çalışmaları MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay yerinde inceledi. Aslay’a, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, Mahalle Muhtarı Özer Demir, MASKİ Sorumlusu Halil Koç, yüklenici firma yetkilileri ve MASKİ Genel Müdürlüğü kontrol mühendisleri eşlik etti. 

 “Mahallemizi sağlıklı altyapıya kavuşturuyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, incelemelerde bulunduğu Hacıaliler mahallesindeki çalışmalar hakkında...