02 / 05 / 2024

Manisa hal yenileme

Manisa hal yenileme

Manisa merkezinde bulunan sebze ve meyve halinde yenileme çalışmaları başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde bulunan ve ihtiyaç duyan sebze ve meyve hallerini de yeniliyor

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’daki tarihi Rahmi Erdil Evi’ndeki yenileme çalışmalarına devam ediyor. 

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Manisa Sabuncu Sokak yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Sabuncu Sokakta yenileme çalışmaları başlattı

Manisa Kula'ya iki yeni halı saha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kula Belediyesi'nin Çukurbağ Kapalı Halı saha, Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ve Sarıgöz Kur’an Kursu'nda hayata geçirdiği halı sahalar tamamlandı.

Manisa Gölmarmara Hali yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi başlattığı hal yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor, bu kapsamda Gölmarmara Hali yenileniyor.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Deliçoban Mahallesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

Manisa Beyler'de altyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinin Beyler Mahallesi’ndeki altyapı yenileme çalışmalarını başlattı.

Manisa'da hal yenileme çalışmaları devam edecek!

Manisa merkezinde bulunan sebze ve meyve halinde yenileme çalışmaları başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde bulunan ve ihtiyaç duyan sebze ve meyve hallerini de yeniliyor

Manisa hal yenileme Haberi

Manisa hal yenileme


Manisa merkezinde bulunan sebze ve meyve halinde yenileme çalışmaları başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmanın ardından ilçelerde bulunan ve ihtiyaç duyan sebze ve meyve hallerinde de yenileme çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, Haller Şube Müdürü ve Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem ile birlikte Köprübaşı çilek satış deposunda incelemelerde bulundu. Daire Başkanı Halis Satılmış, depolarda yapılması gereken iyileştirme ve düzenleme çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Daire Başkanı Halis Satılmış daha sonra Büyükşehir Belediyesi hizmet binası alanında da incelemeler yaptı.

Salihli halini ziyaret etti

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, daha sonra Salihli sebze ve meyveye haline ziyarette bulunarak Hal Dernek Başkanı ve hal personeliyle görüşüp çalışmalar hakkında bilgi aldı. Manisa...