27 / 04 / 2024

Manisa Halıkent TOKİ konutları

Manisa Halıkent TOKİ konutları

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

TOKİ Akgedik'te hak sahipleri indirimi beğenmedi!

Manisa'daki Akgedik TOKİ'nin 2'inci etabında hak sahibi olan vatandaşlar yapılan indirimi yeterli bulmadılar. İndirim teklifini yeterli bulmayan hak sahipleri imza topladı...

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

Manisa Turgutlu, kent parkla prestij kazanacak!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hayata geçirilen Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı projeyle alan yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.

Manisa Yunusemre'de kent kimliği oluşturulacak!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Laleli’de kentin merkezini kurmayı amaçladıklarını belirterek, ”Yunusemre ilçemize kent kimliğini oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

Manisa Selendi'ye yeni kent meydanı geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Selendi ilçesine prestij sağlayacak olan Kent Meydanı projesinin yapımına başlandı.

Manisa Halılar'ın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi Halılar Mahallesi’nde başlayan içme suyu hattı yenileme çalışmalarının hemen ardından mahalledeki kanalizasyon hattı döşeme işlemlerine de start verdi.

Konya Taşkent TOKİ Konutları kura sonucu!

Taşkent Belediyesi'nin katkılarının bulunduğu projede kura çekilişi bugün yapıldı. İşte Konya Taşkent TOKİ Konutları kura sonucu...

TOKİ Taşkent kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent TOKİ Konutları'nda 108 daire için kura çekilişi heyecanı başladı. Peki TOKİ Taşkent kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

Taşkent Belediyesi'yle ortaklaşa inşa edildiği projede 108 adet daire mevcut. Peki Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

Manisa Yunusemre Kent Konseyi hizmet binası açıldı!

Yunusemre Kent Konseyi hizmet binası gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Açılışta yeni projelerin müjdesini veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Büyük projelerimizi çok yakında açıklayacağız" dedi.

Manisa Halıkent TOKİ konutları Haberi

Manisa Halıkent TOKİ konutları

Manisa Halıkent'te TOKİ konutları için açık satışlar başladı. TOKİ'yi beğenen ve memnun kalan vatandaşlar Ziraat Bankası A.Ş.'nin Demirci şubesine giderek beğendikleri daireleri aldılar. 3+1 Daireler için 6 bin TL peşinat; 2+1 Daireler için ise 4 bin TL peşinat yatırarak sözleşme imzaladılar. 


Sözleşme imzalayan vatandaşlar TOKİ konutlarına taşınmak için dairelerdeki bazı eksiklikler ile çevre düzenlemesinin yapılmasını bekliyor. 


Önümüzdeki günlerde de TOKİ için hareketli günler yaşanmaya devam edecek gibi görünüyor. Toplamda 104 Adet olan 3+1 dairelerden açık satışı devam eden 16 daire kaldı. 


Toplamda 151 adet olan 2+1 dairelerden ise açık satışı devam eden 36 daire kaldı. Açık Satışı devam eden dairelerin güncel listesine T. C. Ziraat Ban kası A.Ş.'nin Demirci şubesinden...