17 / 05 / 2024

manisa ikiz kuleleri nerede

manisa ikiz kuleleri nerede

Manisa Belediyesi tarafından yaptırılacak Oda ve Dernekler Hizmet Binası' nın temeli törenle atıldı. Yarhasanlar Mahallesi’ ndeki bina, Manisa’ nın ikiz kulesi olacak ve 540 günde bitirilecek...

Dünyanın en yüksek ikiz kuleleri Kamboçya'da yapılacak!

Çinli iki şirketin oluşturduğu konsorsiyum, Kamboçya'da dünyanın en yüksek ikiz kulelerini yapmak üzere anlaşma imzaladı.

Gökdelen Kuleleri'nin ortağı FETÖ soruşturmasında gözaltında!

Karadeniz'in 36 katlı en büyük ikiz kuleleri olarak bilinen Gökdelen Kuleleri'nin ortaklarından olan işadamı Servet Keskinsoy, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Diyarbakır’ın ikiz kuleleri tıraşlandı!

Diyarbakır'da 1998 yılında verilen ruhsatla yapımına başlanan ve 2003 yılında 'uçuş mania kriterlerinde uçuşlar için risk taşıdığı' gerekçesiyle yapımı durdurularak ruhsatı iptal edilen 22 katlı ikiz kulelerde 45 gün önce başlayan tıraşlama sona erdi.

Manisa'nın İkiz Kuleleri açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan, bir kulesinde MASKİ diğerinde Oda ve Derneklerin yer aldığı İkiz Kuleler düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı.

Manisa'nın ikiz kuleleri bugün açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan MASKİ ve Oda-Dernekler Hizmet Binası, bugün saat 17.30’da düzenlenecek törenle açılıyor.

Diyarbakır’ın ikiz kuleleri tıraşlanıyor!

Diyarbakır’da, 1998 yılında alınan ruhsat ile yapılmaya başlanan ve 2003 yılında ’uçuş mania kriterlerinde uçuşlar için risk taşıdığı’ gerekçesiyle yapımı durdurularak ruhsatı iptal edilen 22 katlı ikiz kuleler, mahkeme kararı ile tıraşlanmaya başlandı.

Diyarbakır'ın ikiz kuleleri kısaltıldı!

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi'ndeki 2 bina için Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığının başvurusu üzerine 'uçuş mania kriterlerini tehdit ettiği' gerekçesiyle kısaltılma kararı alınmıştı. Bu kapsamda binaları yapan Polat İnşaat uçuş güvenliğini tehdit eden katları yıkmaya başladı.

İzmir Bayraklı Folkart Kuleleri'nde Türk Bayrağı'na yer verildi!

Ankara Kızılay'daki terör saldırısının ardından Bayraklı'daki Folkart'ın ikiz kuleleri de, teröre tepki için kırmızı beyaza büründü. Folkart Kuleleri'nin zirvesindeki dijital ekranda gece boyunca, reklam yerine Türk Bayrağı görüntüsü yeraldı.

Folkart hedeflerini büyütüyor!

Folkart, Türkiye'nin en büyüğü olacak Yaptığı yatırımlarla hızla büyüyen Folkart hedeflerinide büyütüyor. Folkart Towers 27 hin metrekare arsa içerisinde 200 metre yüksekliği ile Avrupa'nın en yüksek ikiz kuleleri arasında yer alıyor

Manisa İkiz Kuleler projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin dev projelerinden biri olan Oda ve Dernekler İş Kulesi ile MASKİ hizmet binasının yapımında son aşamaya gelindi.

İzmir Highlife Tower projesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin en uzun ikiz kuleleri Folkart Towers’ı İzmir’de inşa eden Folkart Yapı, şimdi de 375 metre uzunluğundaki Highlife projesi için kolları sıvadı.

2006 yılında Tat Towers'a yabancılar talip!

2006 yılında işadamı Salih Tatlıcı'nın Zincirlikuyu'daki ikiz kuleleri için yabancı taliplerle görüşmeler yapılıyormuş. Zincirlikuyu'da, şehrin en önemli bağlantı yolları üzerinde yer alan binanın iç detayları müstakbel alıcı tarafından tamamlanacakmış.

Manisa'nın ikiz kuleleri STK'ların hizmetinde olacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin dev projelerinden 'Oda ve Dernekler Hizmet Binası'nda sona yaklaşıldı. İkiz kuleler şeklinde yapılan projede kulelerden birini Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı (MASKİ), diğerini de oda ve dernekler kullanacak.

manisa ikiz kuleleri nerede Haberi

manisa ikiz kuleleri nerede


Manisa Belediyesi tarafından yaptırılacak Oda ve Dernekler Hizmet Binası'nın temeli törenle atıldı. Yarhasanlar Mahallesi’ndeki bina, Manisa’nın ikiz kulesi olacak ve 540 günde bitirilecek.


Töreninde konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ikiz kuleleri belediyenin imkanlarıyla yapacaklarını söyledi. Bu binayla ağır şartlar altında hizmet vermeye çalışan oda ve derneklerin rahat bir nefes alacağını kaydetti. 18’er katlı iki kuleden oluşacak projenin bodrum katında 200 arabalık otopark olduğunu kaydeden Başkan Ergün, “Zemin katta beş mağaza, iki kafeterya, üç veranda ve 30 araçlık otopark, birinci katta altı mağaza, iki kafeterya ve üç veranda yer alacak. İkinci katında bir konferans salonu, bir seminer salonu, bir teras ve iki fuaye olacak. Üçüncü katta fitness salonu bulunacak. 4 ile 18. katlar arası da tamamen oda ve derneklerimizin kullanımına sunulacak...