10 / 05 / 2024

manisa ileri teknoloji OSB

manisa ileri teknoloji OSB

Manisa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erbil Kalmış Yuntdağı Bölgesi'nde katma değeri yüksek ürünlerin üretileceği İleri Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurmak için çalışma başlattıklarını duyurdu.

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

BMW'nin amiral gemisi 7 serisi üst düzey performans sunuyor! Hız delisi araç bayilerde

BMW 7 Serisi, son teknoloji özelliklerle donatılmıştır. Gelişmiş multimedya sistemi, dokunmatik ekranlar, adaptif cruise control, otonom sürüş özellikleri ve güvenlik sistemleri gibi bir dizi ileri teknoloji deneyimi sunar. Peki 14 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

LG kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları kaç TL, en uygun nereden alınır? 7 Nisan 2023 fiyat listesi...

LG'nin ileri teknoloji kurutmalı çamaşır makineleri yıkama ve kurutma performansı ile dikkat çekiyor. Fonksiyonel özellikleriyle büyük konfor sunuyor. Peki, LG F0L2CRV2T kurutmalı çamaşır makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Başer tarafından kuruldu.

LG’den yeni teknoloji kurutma makineleri! LG 29 Eylül 2022 fiyat listesi

LG ileri teknoloji kurutma makineleri şık görüntüsü ve rakipsiz performansıyla çamaşırlarınız için iyi bir seçenek olabilir. Peki, LG kurutma makinesi fiyatları ne kadar? İşte LG 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Uygun fiyat ve ileri teknoloji: Samsung Galaxy 03! Tek şarjla 2 gün dayanıyor! İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Son teknolojiyi uygun fiyata sunmak üzere tasarlanan Samsung Galaxy A03, güçlü kamerası, yeni 8 çekirdekli işlemcisi ve 5.000 mAh pil kapasitesi ile tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor. Peki, Samsung Galaxy A03 fiyatları ne kadar? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

24 saat çalışan robot inşaat işçileri geliyor!

İnşaat sektörü teknoloji ile gelişmeye devam ediyor. TMB Başkanı Mithat Yenigün, Sanayi Bakanlığı ile inşaatta yapay zeka teknolojisini kullanmak üzere yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti ve "24 saat çalışan 'robot' inşaat işçileri geliştirmek istiyoruz" dedi...

Özge Yapı'dan prefabrik yapı hizmeti!

Özge Yapı A.Ş. pandemi döneminde de ürünleriyle öne çıkıyor. Bireysel ihtiyaca yönelik olarak ileri teknoloji ile üretilen prefabrik yapılar haricinde yurt içinde olduğu kadar dünyanın birçok ülkesinde sağlık konteynerleri ve prefabrik hastane ürünleriyle de tercih ediliyor.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Betadiesel Makina İleri Mühendislik Teknoloji Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betadiesel Makina İleri Mühendislik Teknoloji Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Özdemir tarafından kuruldu.

manisa ileri teknoloji OSB Haberi

manisa ileri teknoloji OSB


Manisa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erbil Kalmış, yatırım yapmak için kente gelen sanayicilerin yer bulamadığını, bu nedenle, Yuntdağı Bölgesi'nde katma değeri yüksek ürünlerin üretileceği İleri Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurmak için çalışma başlattıklarını duyurdu. Ülkenin önde gelen sanayi kentlerinden Manisa'da, yatırımcıya yer sorunu baş gösterdi. 41 bin kişinin çalıştığı Manisa OSB'de boş arsa bulamayan yatırımcılar, ilçelerdeki OSB'lere yöneldi. Ancak Akhisar, Salihli ve Turgutlu OSB'lerinde de boş alan kalmadı.


Manisa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erbil Kalmış, kentte yeni bir OSB kurulması için çalışmaların başladığını söyledi. Katma değeri yüksek ürünlerin üretildiği İleri Teknoloji OSB için merkezde, Yuntdağı bölgesinde çalışma yapıldığını söyledi. Kalmış, "Yuntdağı'nda teknoloji seviyesi yüksek ürünlerin üretildiği bir organize sanayi bölgesi kurulmasıyla ilgili çalışmamız var. Ancak...