07 / 05 / 2024

Manisa Ilgınköy Merası kentsel dönüşüm

Manisa Ilgınköy Merası kentsel dönüşüm

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki Ilgınköy Merası, belediye meclisi kararıyla kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. 650 bin metrekarelik bu alana TOKİ tarafından 3 bin 750 konut yapılması için çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

İzmir ve Manisa’da acil yıkılması gereken 53 bina 1407 bağımsız birim var!

SÖZCÜ, resmi yetkililer tarafından hasar tespit çalışmaları sonrasında düzenlenen bilgi notuna ulaştı. Buna göre İzmir ve Manisa’da ağır ve acil yıkılması gereken bina sayısının 53, bağımsız birim sayısının ise bin 407 olduğu belirlendi. 

Manisa Prime projesinin yüzde 50'si tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve içerisinde 5 yıldızlı otel, AVM ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası bulunan Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz sürüyor...

Manisa'daki 551 yıllık Paşa Camii kapatıldı!

Manisa'da meydana gelen depremlerin ardından Akhisar'da merkezinde bulunduğu 551 yıllık Paşa Camisi'nin minaresinde çatlaklar meydana geldi.

Ağır hasarlı Manisa Vahdet Camisi yıkıldı!

Manisa'da depremin yaraları sarılıyor. Bölgede ağır hasar alan Karakurt Mahallesi'nde bulunan Vahdet Camisi, ekipler tarafından yıkıldı.

Nag Yapı Manisa 75. Yıl projesinde son 5 konut!

Nag Yapı'nın Manisa Yunusemre 75. Yıl Mahallesi'nde hayata geçirdiği projedeki son 5 konutun satışı devam ediyor.

Manisa Demirci Meslek Yüksekokulu'na ek bina geliyor!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksekokulu'nun olduğu binanın yan tarafında Manisa Büyükşehir Belediyesine ait olan arsa, meslek yüksekokuluna ek bina yapılmak üzere üniversiteye bedelsiz devredildi

Manisa Ulucami'de yıkım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucamii çevresinde kentin kültürel geçmişini gün yüzüne çıkarılması için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Manisa'daki 256 yıllık Kısık Camisi imara göre yokmuş!

256 yıl önce Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Akıncılar Mahallesi'nde yaptırılan Kısık Camisi imara göre aslında yokmuş...

TOKİ Kütahya İnköy Alt Gelir başvuruları sona eriyor!

TOKİ Kütahya Merkez İnköy Alt Gelir Grubu Konut Projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 372 adet konut bulunuyor.

TOKİ İnköy Alt Gelir başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ İnköy Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 372 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Manisa Ilgınköy Merası kentsel dönüşüm Haberi

Manisa Ilgınköy Merası kentsel dönüşüm

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki Ilgınköy Merası, belediye meclisi kararıyla kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. 650 bin metrekarelik bu alana TOKİ tarafından 3 bin 750 konut yapılması için önümüzdeki günlerde etüd çalışmalarına başlanacağı belirtildi. Alaşehir Belediye Meclisi'nin 2016 yılı ilk toplantısı MHP'li Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban başkanlığın da yapıldı.Toplantıda Alaşehir'e 1 kilometre mesafedeki kırsal Ilgınköy Mahallesindeki mera arazisinin TOKİ konut alanı olarak değerlendirilmesi görüşüldü. Toplantıda söz alan MHP'li meclis üyesi Bilgehan Noyan, hizmetin kimin tarafından yapıldığı değil kimin için yapıldığı önemli olduğunu belirtip, "Alaşehir'de taş taş üstüne koyacak, bir çivi çakacak, katkı sağlayacak her kim olursa olsun, yanındayız. 3 bin 750 konut hedefiyle, başlayıp bunun takipçisi olmak bizim görevimiz olacaktır" dedi. AK Parti Grubu adına konuşan Fedai Kozan, TOKİ Konutları Projesi'nin...