16 / 05 / 2024

manisa İrişler yangın

manisa İrişler yangın

Manisa Demirci ilçesinde İrişler mahallesindeki Hatice Dikmen'in (81) yalnız yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yayılan alevler alt katı hayvan damı olan ahşap binayı kısa sürede sardı...

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Turgutlu'da gönüllüler ihtiyaç sahiplerinin evlerini yenilediler! 

Manisa Turgutlu’da bir grup mahalleli, sosyal medyadan kurdukları grupla, evleri kötü durumdaki aileler için harekete geçti. Gönüllüler tarafından imece usulü yenilenen evler, yüzleri güldürdü.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Manisa Turgutlu'ya yeni köprüler geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında Turgutlu’nun kırsal mahallelerine 4 yeni köprü kazandıracak. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ilçenin trafik akışını rahatlatacak yeni köprüler için ihaleye çıkıldığını ve ihalenin kısa süre içerisinde neticeleneceğini söyledi.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi şekilleniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöllü gençler için hazırlanan Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı faaliyet gösteren Turgutlu Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde çevre düzenlemesi devam ediyor.

Manisa Sarıgöl’e yeni yatırımlar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ağırladı. Ergün ve Selçuk, Sarıgöl’e yapılması planlanan projeleri görüştüler.

Manisa Büyükşehir'den Ahmetli'ye müjde!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu Gıda Bankası ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin yeni yılda hizmete gireceği müjdesini verdiler.

Manisa Salihli'ye yeni spor salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde dev projeleri hayata geçirirken bir yandan da Manisalı gençler için de kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar, gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi önemli projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Manisa Salihli'ye spor tesisi müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde dev projeleri hayata geçirirken bir yandan da Manisalı gençler için de kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar, gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi önemli projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Manisa Turgutlu'nın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Ergenekon Mahallesi’nde başlattığı asfalt çalışmaları sona erdi. Önemli bir sorunun çözülmesiyle birlikte bölge rahat bir nefes alırken, sürücüler de yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Manisa Amerikan Kültür Koleji’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi’nde hizmet verecek Amerikan Kültür Koleji ’nin temel atma törenine katıldı.

Manisa'daki 11 atık su arıtma tesisinin ihalesi yapıldı!

Manisa'daki 11 atık su arıtma tesisinin ihalesi yapıldı. İhalenin değerlendirme sürecinin devam ettiğini söyleyen Koç, sürecin tamamlanmasının ardından firma ile beraber sahaya inerek arıtma tesislerini işler hale getireceklerini belirtti.

manisa İrişler yangın Haberi

manisa İrişler yangın

Alınan bilgilere göre Manisa ilçe merkezine 40 kilometre mesafedeki İrişler mahallesinde, Hatice Dikmen'in (81) yalnız yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yayılan alevler alt katı hayvan damı olan ahşap binayı kısa sürede sardı. 


Yangını fark ederek müdahalede bulunan komşular, itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye tarafından yangını kısa sürede söndürdü. 


Yangında, evde yaşayan Hatice Dikmen hayatını kaybederken, damdaki 2 inek de telef oldu.


Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme...