22 / 05 / 2024

Manisa Kabaçınar yol yenileme

Manisa Kabaçınar yol yenileme

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yollarda sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesi’nin yollarında yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Akpınar Mahallesi, 8931 ada, 2 parselin bir kısmı ile kadastral yol niteliğinde olan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi'nde imalat çalışmaları yapılıyor!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde kaba ve ince imalat çalışmaları devam ediyor. 

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve müştemilatı!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi, 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

Manisa Nurlupınar'da imar planı isyanı!

Manisa'da yıllar boyunca imar planı bekleyen Nurlupınar mahallesi halkı isyan etti. Siyasetçiler yıllar boyunca bu mahalleye bir tek çivi bile çakmadı.

Manisa Prime projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan Manisa Prime projesinde kaba inşaat tamamlandı. 

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Şırnak Ceylanpınar'da yol yapımı hız kazandı!

Ceylanpınar Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak, geçtiğimiz günlerde eğitim hayatına başlayan Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu önündeki yolda çalışmalara başladı.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Van Gürpınar'da imar yolları açılıyor!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılıyor.

Manisa Kabaçınar yol yenileme Haberi

Manisa Kabaçınar yol yenileme


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yollarda sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesi’nin yollarında yenileme çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir de, Kabaçınar Mahallesi’nde sürdürülen kilit parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi. Ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Demir, mahalleye yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını diledi. Kabaçınar Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergül de, mahallede içme suyu ve kanalizasyon şebeke hatlarının yenilendiğini, itfaiye müfrezesinin kurulduğunu, dere ıslahı ve taş döşeme işlemlerinin Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüldüğünü dile getirdi. Muhtar Ergül, çalışmalardan halklın memnun olduğunu belirtti ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. 




Manisa Büyükşehir...