18 / 05 / 2024

Manisa kapıları söken kiracı

Manisa kapıları söken kiracı

Manisa Şehzadeler'de bir ev sahibi, tahliye kararı aldırdığı kiracısının kiralık konuttaki kapıları, kalorifer peteklerini ve kombiyi söküp götürmesi üzerine şikayetçi oldu.

Bakan Özhaseki'den dönüşüm çağrısı: Evlerimizi yenilemek zorundayız! Kentsel dönüşüm isteyen herkese kapılarımız açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu ve parti ayırt etmeksizin kentsel dönüşüm yapmak isteyenlere kapılarının açık olduğunu söyledi. Özhaseki, deprem bölgesiyle ilgili de konuştu. İşte Bakanın o açıklaması....

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

İstinyePark İzmir kapılarını açtı!

İzmirliler 270 dükkan ve 45 restoranın yanı sıra kafelerin de bulunacağı İstinyePark İzmir'i merakla bekliyordu. İzmir'deki en büyük AVM olmaya aday proje İstinyePark İzmir bugün saat 10:00 itibarıyla kapılarını açtı.

Galataport Ekim ayı sonunda kapılarını açıyor!

Peninsula’nın yanı sıra Paket Postanesi, ofis ve AVM alanı ile 1.7 milyar dolarlık yatırım değeri olan Galataport, Ekim'in sonunda kapılarını açıyor. 200 sene sonra halkın ziyaretine açılacak olan limanda perakende ve restoran alanlarında doluluk oranı yüzde 80’i geçti.

Türkiye, kripto paraya kapılarını kapattı mı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili tartışmalar bitmiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kripto paralarla ilgili olarak ‘Onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var’ sözleri yeni bir tartışma başlattı. Peki Türkiye, kripto paraya kapılarını kapattı mı?

Japonya oturumu olmayana kapılarını kapatıyor!

Japonya, yeni tip koronavirüsün daha bulaşıcı olduğu iddia edilen mutasyonuna karşı, ülkede oturumu bulunmayan tüm ülke ve bölgelerden gelecek yolculara, ocak sonuna kadar kapılarını kapatacak.

Akfen GYO'nun 19 oteli kapılarını yeniden açtı!

Akfen GYO'nun Corona Virüs (COVID-19) salgınının seyahat ve konaklama sektöründe sebep olduğu büyük gerilemeye paralel olarak Mart Ayı'ndan kapılarını kapatan  19 oteli faaliyete başladı. 

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Mısır Çarşısı kapılarını yeniden açtı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 24 Mart tarihinde geçici olarak kapatılan Mısır Çarşısı kapılarını yeniden açtı...

Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri kapılarını 1 Haziran’da açıyor!

Koronavirüs nedeniyle 19 Mart tarihinde kendi inisiyatifi ile kapanan Akasya ile Akbatı, 1 Haziran’da kapılarını yeniden açacak.

Edirne'de tarihi Alipaşa Çarşısı'nın kapıları açıldı!

Edirne'de, koronavirüs tedbirleri altında kapatılan 5 asırlık Alipaşa Çarşısı, 50 gün sonra yeniden kapılarını açtı. Belediye ekiplerinin baştan aşağı dezenfekte edildiği tarihi çarşıya maskesiz esnaf ve müşteriler alınmayacak.

356 AVM bugün kapılarını açtı! 

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici olarak faaliyetleri durdurulan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli tedbirler alınarak bugün kapılarını açtı...

356 AVM bugün kapılarını açıyor!

Koronavirüs salgını sebebiyle market, eczane ve hijyen ürünleri satan firmalar dışında hizmetlerine ara veren 356 alışveriş merkezi, bugünden itibaren kapılarını tekrar açıyor...

Manisa kapıları söken kiracı Haberi

Manisa kapıları söken kiracı

Manisa Şehzadeler ilçesinde bir ev sahibi, tahliye kararı aldırdığı kiracısının konuttaki kapıları, kalorifer peteklerini ve kombiyi söküp götürmesi üzerine şikayetçi oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, şehirde esnaflık yapan Metin Gönül, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızı ve damadı için geçen sene Utku Mahallesi'nde satın aldığı evde kiracı olarak oturan B.T'den konutu tahliye etmesini istediğini belirtti.

Gönül, Manisa 1. Sulh Hukuk Mahkemesinde 9 ay devam eden tahliye davası sürecinde B.T'nin kira ödemediğini, kendisine yollanan tahliye kararından sonra evin kapılarının yanı sıra kombi ve petekleri sökerek beraberinde götürdüğünü söyledi.

Evi teslim aldıklarında büyük şaşkınlık yaşadıklarını dile getiren Gönül, "Bütün kapıları, kombiyi, kalorifer peteklerini sökmüş. Salon kapısını sökememiş ama tokmağını söküp gitmiş. Tam evden çıktı diye sevinmiştik, geldik gördük ki ev bu halde." diye konuştu.

Kiracıdan...