30 / 04 / 2024

manisa kepenk indiren esnaf sayısı

manisa kepenk indiren esnaf sayısı

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Manisa’da sadece üç ayda bine yakın esnafın daha kapısına kilit vurduğunu söyledi.

İflas haberleri gelmeye başladı! Şirketler tek tek kepenk kapatıyor! İzmir ilk sırada!

Ege Bölgesi'nde ekimde 427 şirket iflas haberini açıklalarken, 10 ayda bu rakam 5 bin 51'e ulaştı. Manisa'da 402 şirket iflas ederken İzmir'de 2 bin 217 şirket kepenk kapattı.

6 ayda 10 binden fazla esnaf kepenk kapattı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin açıkladığı haziran verilerine göre son 6 ayda kepenk kapatan esnaf sayısı 10 bini aştı. 2021 yılı haziran verilerine göre ise kepenk indiren şirket sayısı yüzde 115, açılan şirket sayısı ise yüzde 40 arttı.

iPhone'lara taksitli satış geliyor! 32 bin liralık iPhone 13 Pro Max 512 GB Akıllı Telefon kaç taksit olacak?

Dünya devi Apple, Rusya Ukrayna savaşından yüzünden önemli bir pazarını kaybetti. Rusya'da kepenk indiren Apple, rakip firmaların akıllı telefonlarına göre oldukça pahalı sattığı iPhone telefon Macbook bilgisayarları taksitle satma kararı aldı.

Perakendeciler yazlık bölgelerde mağaza açıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle yazlık bölgelere göçler artınca perakendeciler de çareyi yazlık bölgelerde şube açmakta buldu. Büyükşehirlerde kepenk indiren esnaf tatil bölgelerinde hizmet vermeye başladı. 

2021'in ilk çeyreğinde 29 bin 37 iş yeri kapandı!

İcra dairelerine günlük gelen icra ve iflas dosya sayısı 1100’i geçti. Pandeminin etkilerini her sektörde göstermesiyle, 2021'in birinci çeyreğinde kepenk indiren esnaf sayısı 29 bin 37 oldu.

Manisa'da üç ayda bine yakın esnaf kepenk indirdi!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Manisa’da sadece üç ayda bine yakın esnafın daha kapısına kilit vurduğunu söyledi.

Balıkesir Karesi ve Altıeylül Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira yardımı!

Balıkesir Karesi Belediyesi pandemi boyunca kepenk indiren esnafa 1000'er TL kira yardımı yapacak.

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir, kepenk indiren iş yerlerinden kira almayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs mücadelesi kapsamında iş yerlerini kapatan işletmecilerden kira almayacaklarını açıkladı.

Zeki Triko'nun Bağdat Caddesi'ndeki mağazası kapandı!

Dünya çapında tanınan bir mayo markası olan Zeki, Bağdat Caddesi'ndeki mağazasını kapattı. Yılbaşından önce İstinyepark mağazası kepenk indiren Zeki, İstanbul'da sadece Nişantaşı'ndaki mağazada hizmet verecek...

Manisa Kula'da restorasyon ihalesi 11 Nisan'da!

Vakıflar Genel Müdürlüğü; Manisa Kula Şah Süleyman Türbesi ve Paşa Camii rölöve, restitüsyon, restorasyon, inşaat müh. elektrik müh. ve makine müh.ve çevre düzenleme projeleri 2013 yılı temin işi 11 Nisan perşembe günü ihale ediliyor...

Manisa Merkez'de 1 milyon 281 bin 500 TL satılık arsa!

T.C Manisa 1. Satış Memurluğu, Manisa Merkez Horozköy'de 1 milyon 281 bin 500 TL'ye arsa satıyor...

TOKİ Manisa Gördes'te başvurular başladı!

TOKİ Manisa Gördes Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 26 adet konut için başvuru dönemi başladı...

manisa kepenk indiren esnaf sayısı Haberi

manisa kepenk indiren esnaf sayısı

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın cevaplaması istemiyle bir önergesi vermiş, Ocak 2020 ile Eylül 2020 tarihleri arasında Türkiye’de ve Manisa’da kapanan esnaf sayısını sormuştu.

Bakan Ruhsar Pekcan, CHP’li Başevirgen’in önergesine verdiği cevapta, Manisa’da 1 Ocak 2020 ile 30 Eylül 2020 arasında 2 bin 79 esnafın sicilden terkin işlemi yaptırdığını dile getirdi. Başevirgen,  “Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden aldığımız son rakamlara göre bu sayı 2 bin 995’ e ulaştı. Manisa’da sadece üç ayda bine yakın esnaf daha kapısına kilit vurdu. Bu rakam her geçen gün artmaya devam ediyor.” şeklinde konuştu.

"Ne Yiyip Ne İçiyorsunuz Diye Soran Olmadı”

Son bir senede 100 bin esnafın iflas ettiğini,  her gün ise ortalama 273 esnafın kepenk indirdiğini dile getiren Başevirgen, " Bizler...