10 / 05 / 2024

Manisa Köprübaşı yeni altyapı

Manisa Köprübaşı yeni altyapı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Köprübaşı Yumuklar’ın altyapısını yeniliyor.

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

TOKİ Manisa'da 78 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 78 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni adım!

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak köprü için yeni bir çalışma başlattı.

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Yeni Kömürhan Köprüsü'nün iki yakası birleşti!

Fiziki gerçekleşmenin yüzde 99 olduğu Yeni Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli tamamlandığında, mevcut yol 1 kilometre kısalacak, zaman ve akaryakıttan tasarruf edilerek ekonomiye katkı sağlanacak...

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Trabzon Köprübaşı'ndaki 3 katlı bina yağış nedeniyle yıkıldı!

Trabzon Köprübaşı'nda dünkü yağışta evden çıkarmak için ikna edemediği kayınpederini kolundan tutarak zorla çıkaran Muazzez Uzunyakup, 3 katlı binanın 5 dakika sonra yıkılması sebebiyle olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Manisa Köprübaşı yeni altyapı Haberi

Manisa Köprübaşı yeni altyapı


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde büyük altyapı dönüşümü sağlayan 95 Mahalle Projesi’ni etap etap bitirmeye devam ediyor. MASKİ, Köprübaşı’nın Alanyolu, Kıranşeyh, Arpacı ve Tokmaklı mahallelerinin ardından, son mahalle olan Yumuklar’daki çalışmalarına da start verdi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından mahallenin 3 kilometrelik içme suyu şebekesi yenileniyor. Yapılan yenileme çalışmalarıyla vatandaşlara daha güvenli ve kesintisiz su temin edilmesinden sonra ise, yıllar önce döşenen ve kullanılamaz halde olan kanalizasyon sistemi de MASKİ tarafından sağlıklı hale getirilecek.

“Allah Büyük Başkandan razı olsun”

Yumuklar Mahalle Muhtarı Muhsin Güler, yapılan çalışmalar sayesinde mahallelerindeki bütün sorunların tek tek ortadan kalktığını ifade etti. Muhtar Güler, “Mahallemizin kanalizasyon hattı yıllar önce kısıtlı imkanlarla yapılmış ve çalışmaz durumdaydı. Aynı şekilde su...