30 / 04 / 2024

Manisa Mayapark bakanlık kararı

Manisa Mayapark bakanlık kararı

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 5 Nolu Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi.

Tarım arazilerinin satış ve kiralama işlemlerini Bakanlık yapacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik gereğince gerçek ve tüzel kişilere ait olan tarımsal arazilerin satış ve kiralama işlemleri Bakanlıkça yapılacak..

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Fikirtepe'de Bakanlık anlaşma sistemine gitmeli!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu Fikirtepe'de yaşanan sorun için, "Bakanlık bölgede hak sahiplerinin anlaştıkları yüzde 58 gibi oranları yüzde 48'e çekerek bir anlaşma sistemine gitmeli" şeklinde açıklama yaptı. 

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya iniyor!

İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm tıkanınca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaşanan mağduriyetleri giderecek. Bakanlık sorunların hızlı şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla irtibat ofisi açılacağını bildirildi. 

Bursa'daki dönüşüm sıkıntısı bakanlık desteğiyle aşılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentte yaşanan dönüşüm sıkıntısının bakanlık desteğiyle aşılacağını dile getirdi.

Manisa Turgutlu'ya köprülü kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu'ya kazandıracağı köprülü kavşak projesine yapılan itirazlar reddedildi.

Kınalı-Çanakkale Otoyolu Başbakanlık Genelgesi yayımlandı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dâhil) Kesimi Projesi için Başbakanlık Genelgesi yayımlandı..

Menemen-Çandarlı Otoyolu Başbakanlık Genelgesi yayımlandı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi ile ilgili alınması gereken önlemlere ilişkin 2017/10 Sayılı Başbakanlık Genelgesi, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Büyükşehir'de e-imar dönemi başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde e-imar dönemi başladı. Büyükşehir'de İmar Bilgi Sistemi kurulması çalışmaları tamamlanarak belediyenin resmi web sitesinde halka açıldı

Manisa Büyükşehir'in faaliyet raporu meclisten geçti!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda 2016 mali yılı faaliyet raporu da oylandı.

Manisa Büyükşehir ek hizmet binasında çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, içme suyu arıza ekipleri ile sayaç laboratuvarının taşınacağı Manisa hali yanındaki binadaki çalışmaları inceledi.

Başbakanlık tarafından kiralanan gayrimenkuller TBMM'de!

Başbakanlık ve Başbakan yardımcılıkları tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralar TBMM'de konu oldu..

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda membran çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte sona gelindi.

Manisa Mayapark bakanlık kararı Haberi

Manisa Mayapark bakanlık kararı

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, 5 Nolu Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Çerçi, Mayapark projesiyle ilgili maddede Büyükşehir Belediyesi’nin yetkilerini kullanmaya engel olduğunu savunarak, konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gerekçeler ile başvuruda bulunacaklarını söyledi.


Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 5 Nolu Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıya Başkan Çerçi ve kooperatif üyelerinin yanı sıra AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Can Mercül ve Yunusemre Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Avukat Cemile Uysal da katıldı.


BELEDİYE İLE ORTAK ÇALIŞMAYA İMZA ATTIK

5 Nolu Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı İlhan Köksalan toplantıda yaptığı açıklamada, “Yunusemre Belediye Başkanımız ile...