06 / 05 / 2024

Manisa Meydan nerede

Manisa Meydan nerede

Yatırımlarla sık sık gündeme gelen Manisa’nın ilk ve tek karma kullanım projesi olan Manisa Meydan'ın lansmanı gerçekleştirildi.

Gamador Meydan nerede? Gamador Meydan fiyat listesi!

Gamador Meydan nerede sorusunun yanıtı ve Gamador Meydan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte vade farksız 36 ay taksit imkanı sunulan Gamador Meydan detayları...

Manisa Meydan'ın lansmanı yapıldı!

Yatırımlarla sık sık gündeme gelen Manisa’nın ilk ve tek karma kullanım projesi olan Manisa Meydan'ın lansmanı gerçekleştirildi.

Meydan Başakşehir nerede?

Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Manisa Meydan fiyat!

Manisa Meydan fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan fiyat bilgisi ve proje detayları...

Manisa Meydan nerede?

Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Manisa Meydan 19 Haziran'da satışta! Yeni proje!

Gergül İnşaat tarafından Manisa Uncubozköy'de hayata geçen Manisa Meydan projesi 19 Haziran'da lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje içerisinde alışveriş merkezi, ofis ve konutlar yer alacak.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

EON Meydan nerede?

Sultanbeyli'de Eon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eon Meydan projesi yarın resmen satışa çıkacak. 2020 yılında teslim edilecek projede 220 adet daire ile 54 dükkan yer alıyor. Peki Eon Meydan nerede yer alıyor?

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Manisa Kırkağaç’a dev yatırım!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı yapıldı. oplantıda, Kırkağaç ilçesine Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, MABEM, Kırkağaç Belediye Hizmet Binası, Meydan ve Yeraltı Otoparkı projesinin yapılması onaylandı.

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

İstasyon Meydanı Soma'nın çehresini değiştirecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi'nin inşaatını son sürat sürdürüyor

Selendi Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Selendi'ye inşa ettiği Selendi Kent Meydanı'nın inşaatında sona gelindi. Proje tamamlandığında ilçenin de çehresi değişecek.

Manisa Meydan nerede Haberi

Manisa Meydan nerede

Yatırımlarla sık sık gündeme gelen Manisa’nın ilk ve tek karma kullanım projesi olan Manisa Meydan satışa çıktı. Gergül İnşaat imzası taşıyan Manisa Meydan projesinde yer alan ofislerin ve konutların yüzde 44'lük kısmı 1 günde satıldı.

19 Haziran 2021 tarihinde lansmanı yapılan projeyle ilgili önemli bilgiler veren, Gergül İnşaat satış müdürü Serhat Kösem “Gösterilen yoğun ilgiden ve bize verilen değerden dolayı Manisalılara ve yıllardır bizleri takip eden müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Verilen değere layık olmak için var gücümüzle çalışmaya ve Manisa Meydan projemizle beklentilere değer katmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Manisalıların merakla beklediği Manisa Meydan projesinin teslimleri 31 Aralık 2022'de gerçekleştirilecek.

Manisa Meydan nerede?

Web: