06 / 05 / 2024

Manisa Mezarlık Hizmet Binası

Manisa Mezarlık Hizmet Binası

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Salihli Karaağaç yolu üzerinde yer alan mezarlığın tam donanımlı olarak hizmet sunabilmesi için gerekli olan giriş ve idari binalarının yapımını gerçekleştirdi

Kula Belediyesi Manisa'da küçük sanayi alanı imarlı arsa satacak!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa Hükümet Konağı için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini Pazartesi günü gerçekleştirecek.

Manisa Kırkağaç Belediyesi’nde arsa satışı tartışması!

Manisa’da Kırkağaç Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısında, ilçedeki Gelenbe mahallesinde satışa sunulmak istenilen belediye arazisi Cumhur İttifakı’nda çatlak yarattı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

TOKİ Manisa 83 konut ihalesi yarın!

Manisa ili Köprübaşı İlçesi 83 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Silivri'de yeni mezarlıklar için kamulaştırma yapılmalı!

İBB Ekim ayı meclisinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşanan mezarlık sorununu gündeme getirdi.

TOKİ Manisa 83 konut ihalesi 23 Ekim'de!

Manisa ili Köprübaşı İlçesi 83 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 23 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Avcılar'da apartman sakinleri tedirgin: Mezarlık binamıza yaklaşıyor!

Avcılar'da 5 yıl önce yapılan 3 katlı binada oturanlar, hemen yanlarında bulunan Ambarlı Mezarlığı ile aralarındaki duvarın her geçen gün evlerine doğru kaydığını iddia ederek, yetkililere çağrı yaptı.

Melikgazi'de Kayapulu Mezarlığı'nın tescili imar planlarına işlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayapulu Mezarlığı'nın tescilli mezarlık alanlarının ve koruma sınırının belirlenerek plana işlendiğini belirtti…

Turan Hançerli: Avcılar'daki binalar yenilenmezse, buralar mezarlık olur!

Depremle ilgili konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "5 aydır binaların yenilenmesi için hazırladığımız planı komisyonda bekletiyorlar. Bu binalar yenilenmezse buralar mezarlık olur" şeklinde konuştu.

İstanbul’un toplanma alanı mezarlık ve AVM'ler mi?

İBB 'Toplanma ve Geçici Barınma Alanları'nı açıkladı. Listede AVM'ler ve mezarlıklar da var. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, "Kentin merkezinde mezarlıktan başka boş alan kalmadı" dedi...

İBB'den 'Suriyelilere Özel Mezarlık' iddiasına yalanlama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Suriyelilere Özel Mezarlık Alanı” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. İşte İBB'nin o açıklaması...

Şile Bıçkıdere Mezarlık alanı imar planı askıda!

Şile İlçesi'ne bağlı Bıçkıdere Mahallesi, Mezarlık alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Manisa Mezarlık Hizmet Binası Haberi

Manisa Mezarlık Hizmet Binası


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Karaağaç yolu üzerinde bulunan mezarlığın tam donanımlı olarak hizmet sunabilmesi için gerekli olan giriş ve idari binalarının yapımını gerçekleştirdi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, yapımı tamamlanan hizmet binasıyla ilgili olarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarılan Salihli Karaağaç yolu üzerinde bulunan mezarlık hizmet binalarının yapımı tamamlandı. Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçelerden devrolan hizmetleri aksatmamak için hızlı bir şekilde çalışmalarını gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Salihli Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Karaağaç köyü üzerinde bulunan mezarlığın giriş ve idari binasının yapımını tamamladı.  Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu kabul aşamasında olan hizmet binalarının yapımıyla ilgili olarak, “Salihli Karaağaç mahallesi yolu üzerinde bulunan mezarlığın...