21 / 05 / 2024

Manisa modern katı atık tesisi inşaatı

Manisa modern katı atık tesisi inşaatı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımına başlanan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.85 milyon liraya ihalesi yapılan tesislerin yüzde 7'si tamamlandı.

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyette bulunan Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletiyor. İstanbul’da 28'inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise 3'üncü şubesini açan Emlak Katılım, toplam 62 şubeye ulaştı.

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

TMSF, Asya Katılım Bankası'nın Manisa Salihli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Manisa Salihli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Terme'de 20 yıllık siteleşme ve kat sorunu çözüldü!

Samsun Terme'de modern şehircilik için gereken adımlar hayata geçiriliyor. İlçede, yaklaşık 20 yıldır çözülmesi planlanan siteleşme ve kat sorunu çözüldü.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Manisa depremleri açıklaması!

Akhisar’ın Depremselliği isimli panele katılan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Manisa'da yaşanan depremler hakkında konuştu. Sözbilir, yaşanan depremlerin yaşanacak daha büyük bir depremin önleyicisi olarak değerlendirilebileceğini belirtti...

Manisa stat projesi için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katılarak Manisa yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

Odunpazarı Modern Müzesi açıldı!

Eskişehir'de yapımı tamamlanan Odunpazarı Modern Müzesi'nin açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşiyor.

Manisa'da inşaatın 4. katından düşen işçi öldü!

Manisa'nın Soma ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi'nde inşaatta çalışan 38 yaşındaki Cihan Dalaklı, binanın 4'üncü katından beton zemine düşerek hayatını kaybetti...

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Manisa Karayağcı Barajı'nın inşaatı hızlandı!

Manisa'nın Gördes ilçesinde 2 bin dekar araziyi modern sulamayla tanıştıracak Karayağcı Barajı’nın inşaatı hızla devam ediyor. Projede gövde dolgusunun yüzde 80’lik kısmı tamamlandı.

Manisa modern katı atık tesisi inşaatı Haberi

Manisa modern katı atık tesisi inşaatı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımına başlanan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. 700 bin metrekarelik alanda 370 bin metrekare kapalı alana sahip olacak tesislerde beş ilçenin çöpleri toplanarak geri dönüşümü sağlanacak. 85 milyon liraya ihalesi yapılan tesislerin yüzde 7'si tamamlandı. İnşaat alanım İller Bankası Bölge Müdürü ve teknik ekiple gezen Başkan Ergün, "Manisa'nın 40 yıllık rüyası, 07.07.2017 tarihinde gerçek olacak. Yunusemre, Şehzadeler, Saruhanlı, Turgutlu ve Ahmetli'nin çöpleri Uzunbuınn'deki modern tesiste değerlendirilecek. 


Atıklar, çiftçimize gübre olarak geri dönecek" dedi. Ergün, tesisin hizmete girmesiyle birlikte, yangınlarla gündeme gelen Manisa çöplüğünün sorun olmaktan çıkacağını belirtti. Ergün, diğer bir sorun olan atık su arıtma tesislerinin de yakın zamanda yapımına başlanacağım kaydetti. 


Yeni...