20 / 07 / 2024

Manisa murat caddesi bina yıkımı

Manisa murat caddesi bina yıkımı

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde, bir ay önce yanındaki arsada yapılan temel atma çalışmalarında hasar gören ve yan yattığı için vinç desteğiyle ayakta tutulan 5 katlı bina, çatısındaki baz istasyonlarının sökülmesinin ardından sonunda yıkılabildi.

Bağdat Caddesi'ndeki 2+1 evin maliyeti ne kadar? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hedabı X'ten Bağdat Caddesi'ndeki bir evin maliyetini hesapladı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Murat Ongun'dan Fatih Vatan Caddesi'ndeki araziye ilişkin açıklama!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İçişleri Bakanlığınca el konulan, eski İBB yönetimince satın alınan Fatih Vatan Caddesi'ndeki tartışmalı araziye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum: Manisa'da hasar tespit çalışmaları başlıyor!

Manisa'da bugün yaşanan depreme ilişkin konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hamdolsun can kaybımız söz konusu değil, yaralımız yok. Bakanlığımızın ilgili ekipleri hemen olay yerine intikali gerçekleştiriyorlar ve hasar tespit çalışmalarına başlıyorlar" dedi.

Manisa'daki 2 bin 500 sosyal konutu sahiplerine teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Manisa'da 2 bin 500 sosyal konutu projelendirip, kuralarını çektiklerini ve yakın zamanda hak sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.

Murat Kurum'dan deprem uyarısı: Hasarlı binaları kullanmayalım!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Akhisar ilçesini ziyarete etti. Bakan Murat Kurum: “Gerekeni yapacağız “dedi.

Manisa'ya imar müjdesi!

Ankara’ya giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Başkan Ergün Bakan Kurum’dan Manisa için imar müjdesi aldı.

Süleyman Soylu ve Murat Kurum Kartal'daki enkaz alanında inceleme yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kartal Cevizli Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak'ta çöken 7 katlı binanın enkazında ikinci kez inceleme gerçekleştirdi. 

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Murat Yıldırım Nişantaşı’nda ev kiraladı!

Murat Yıldırım, Faslı eşi Nişantaşı’nı çok beğendiği için, kiraların 15 ila 30 bin TL arasında değiştiği Abdi İpekçi Caddesi’nde 170 metrekare sıfır daire kiraladı.

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

Manisa'nın kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa'nın Turgutlu Mimar Sinan Caddesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa murat caddesi bina yıkımı Haberi

Manisa murat caddesi bina yıkımı

Murat Caddesi üzerindeki boş arsaya apartman yapılması için bir ay önce inşaat çalışmalarına başlandı. Temel kazılırken, arsanın bitişindeki 5 katlı bina hasar gördü. Apartmanda çatlaklar oluşurken, binada yaşayan 5 aile evlerini boşalttı. Binanın yıkılma olasılığına karşı vinçle destek sağlandı. O günden beri bina vinç desteğiyle ayakta tutuldu. Belediye tehlike yaratan bina için yıkım kararı verdi. Yüklenici Nag İnşaat firması ise temeline zarar verdiği binayı 600 bin lira bedelle satın aldı. Ancak firma, çatıdaki baz istasyonları yüzünden binayı  yıkılamadı. Yaklaşık bir ayın ardından tehlike saçan binanın çatısındaki baz istasyonları söküldü. Tehlike yarattığı için endişe duyan mahalleli, yıkım çalışmalarının tamamlanmasıyla rahat bir nefes aldı. Yıkımı kimi vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla...