12 / 05 / 2024

manisa ömer sitesi

manisa ömer sitesi

Manisa'da özel bir hastane inşaat temelinin çökmesi çevresinde oturan konut sahiplerini korkuttu. Şikâyetler üzerine olay yerine gelen İl Afet Müdürü Bekir Şen; Tehdit altında bulunan konutların tamamen boşaltılması talimatını verdi.

Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 29 Kasım'da!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 29 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Dericiler Sanayi Sitesi'nde 50 iş yeri yaptırılacak!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa'da 50 adet iş yeri yaptıracak. 

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

Manisa Şehzadeler'in imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında gelinen son durum hakkında görüş alışverişi yapmak için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi.

Manisa Şehzadeler'de 5 mahalleye dönüşüm müjdesi!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gediz, Bayındırlık, Kocatepe, İshak Çelebi ve Dilşikar mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Manisa’nın imar planı için yoğun mesai!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek imar planı hakkında görüş alışverişi yaptı.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

Prof. Dr. Ömer Alptekin'den korkutan deprem uyarısı!

Elazığ, Manisa ve Akdeniz’de yaşanan depremlerin sonrasında Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ömer Alptekin yaptığı açıklamada uyarılarda bulunarak son durumları değerlendirdi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa'ya yeni sanayi sitesi kazandırılacak!

Yunusemre Belediyesi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında  Yunusemre Belediyesi Sosyal Konutlar Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirdi. 

Ömer Geriter'den kentsel dönüşüm çağrısı!

MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, Manisa Büyükşehir, Yunusemre ve Şehzadeler Belediyelerine kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Yunusemre'ye sanayi sitesi yapılacak!

Manisa'nın Yunuesmere ilçesine yeni bir sanayi sitesi kazandırılmaya hazırlanıyor. Sanayi sitesi için çalışmalara hız verildi.

TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki 3 taşınmazı satıldı!

Sümer Holding A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki taşınmazları satıldı. Özelleştirme Yüksek Kurulu kararları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

manisa ömer sitesi Haberi

manisa ömer sitesi


Merkez Efendi Mahallesinde oturan 200 kişi gecenin yarısında büyük bir gürültü ile yataklarından fırladı. Kendilerini can havli ile sokağa atan vatandaşlar meydana gelen gürültünün bir süre önce kontrolsüz biçimde temeli kazılan hastane inşaatının çöken temelinin neden olduğunu gördüler. Gece saat 23:45 meydana gelen inşaat temelinin çökmesiyle birlikte vatandaşları korku ve paniğe sevk eden olaydan sonra Örnek Sitesi'nin 12-3-4 Blokları yanı sıra İnce Kirazlık Blok sakinleri hemen Yunus Emre Zabıtası ile Büyükşehir Zabıtasından yardım istedi. Olay yerine gelen Yunus Emre Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ve Manisa Valiliği İl Acil Afet Müdürü Bekir Şen olayın meydana geldiği inşaattaki incelemelerini tamamlayıp vatandaşların şikâyetlerini dinledi. Bu arada çökmeden dolayı Merkez Efendi Mahallesinin bir bölümüne uzun süre su verilemedi. Vatandaşlarda susuzluğun çaresini çevredeki camilerden...