02 / 05 / 2024

manisa organize sanayi bölgesi yatırımları

manisa organize sanayi bölgesi yatırımları

MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, sanayiciler olarak güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini ve özellikle yabancı yatırımcılarla ilgili yeni sürprizlerin olacağını kaydetti.

Manisa'ya ileri teknoloji OSB kurulacak!

Manisa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erbil Kalmış Yuntdağı Bölgesi'nde katma değeri yüksek ürünlerin üretileceği İleri Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurmak için çalışma başlattıklarını duyurdu.

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura çekim tarihi!

428 adet daireden meydana gelen Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi için kura heyecanı başladı. İşte, TOKİ Karaman Organize Sanayi kura çekim tarihi...

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura çekilişi 2016!

428 konuttan oluşan TOKİ Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Karaman Organize Sanayi kura çekilişi 2016..

Manisa OSB'de Korumalı İş Merkezi açılıyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yapımı 3 yıldır devam eden ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde açılacak merkez için tarih verdi.

Karaman Organize Sanayi TOKİ kura tarihi!

TOKİ ile Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman Organize Sanayi projesindeki 428 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, Karaman Organize Sanayi TOKİ kura tarihi...

Karaman Toki Organize Sanayi kurası!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman Toki Organize Sanayi kurası ne zaman?

Manisa Zihinsel Engelliler Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan 120 kişi kapasiteli, zihinsel engellilere iş ve misafirhanesinde konaklama imkanı sağlayacak 'Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Merkezi'nin hizmete girmesi için Korumalı İşyeri Mevzuatı'nda değişiklik yapılması beklendiği bildirildi.

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde imar planı değişikliği!

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin 1/16000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya 3 Kasım 2016 tarihinde çıkarıldı. İmar planı 3 Aralık 2016 tarihinde askıdan indirilecek.

Şanlıurfa TDİ Organize Sanayi'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Şanlıurfa Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Şanlıurfa TDİ Organize Sanayi Bölgesi İşletme temel kazısı, çevre koruma duvarı ve yağmursuyu şebekesi inşaat işinden müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 54 milyon 890 bin 17 TL.

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açıldı!

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.

La Lorraine, Manisa’da 100 milyon TL'lik fabrika kurdu!

Belçika’nın ünlü yiyecek markası La Lorraine, 100 milyon liralık yatırım yaparak Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika kurdu.

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz geliyor!

Manisa’nın Salihli Organize Sanayi Bölgesine Bakanlar Kurulu kararıyla doğalgaz ulaştırılacak olması ilçede sevinçle karşılandı.

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni arıtma tesisi yapılacak!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

manisa organize sanayi bölgesi yatırımları Haberi

manisa organize sanayi bölgesi yatırımları


FETÖ/PDY tarafından yapılan darbe girişimine rağmen Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde (MOSB) 15 Temmuz günü de üretim aksamadan devam etti. MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, sanayiciler olarak güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini ve özellikle yabancı yatırımcılarla ilgili yeni sürprizlerin olacağını kaydetti.


Türek, "Kısa bir süre içinde yeni yabancı yatırımcıları açıklayacağız. Daha güçlü kurumlarıyla, sağlıklı sistemlerle Türkiye belki 2023'ten önce hedeflerine ulaşacak. Sanayiciler olarak buna inanıyoruz. Elbirliğiyle çalışacağız. Omuz omuza, kol kola ülkemize sahip çıkacağız" dedi. 




Yeni...