02 / 05 / 2024

manisa projeleri 2015

manisa projeleri 2015

İlçeleri rahatlatacak projelerin hazır olduğunu açıklayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İlçelerimizde trafik akışını rahatlatacak ve vatandaşlarımızın güven içerisinde ulaşımlarını sağlayacak kavşak projelerimizde geri sayım başladı”

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hedef projeleri!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, büyükşehirin 1 yıllık değerlendirmesini yaptı. Büyükşehir geçiş sürecinden yatırımların planlanmasına kadar önemli adımlar attıklarını belirtti. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hedef projeleri...

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa'da 5 mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Manisa'da kentsel dönüşüm projeleri hızlanıyor. Manisa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. 

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

Manisa Turgutlu projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor, bu kapsamda Turgutlu'da hayata geçirilecek yatırımlar masaya yatırıldı.

Manisa'daki içme suyu tesisleri modernize ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde inşa ettiği projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Manisa Fethi Sekin Gençlik Merkezi kapılarını açıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir gençliğinin prestij eğitim mekanı olmaya aday Gençlik Merkezi kapılarını açıyor.

Manisa Alaşehir projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da katılımıyla toplantı düzenleyerek, Alaşehir’de yürütülen çalışmaları ve ilçede hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir’de gençliğin prestij eğitim mekanı olacak olan Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Ahmetli'ye yeni yatırım müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçireceği projeleri yerinde incelemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı makamında ziyaret etti.

manisa projeleri 2015 Haberi

manisa projeleri 2015


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’nın 17 ilçesindeki büyük yatırımlarına hız verdi. Turgutlu, Ahmetli ve Saruhanlı ilçelerinin yıllardır hayal ettiği modern kavşaklarda ilk adım atıldı. İlçeleri rahatlatacak projelerin hazır olduğunu açıklayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İlçelerimizde trafik akışını rahatlatacak ve vatandaşlarımızın güven içerisinde ulaşımlarını sağlayacak kavşak projelerimizde geri sayım başladı” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 17 ilçenin tamamına eşit hizmet götürme sözünün ardından tüm ilçelerde proje ve çalışmalar bir bir hayata geçmeye başladı. Bu kapsamda Turgutlu, Ahmetli ve Saruhanlı ilçelerine yapılması planlanan kavşak projelerinin ön proje ihalesi gerçekleştirildi. Adı geçen ilçelerde trafik açısından güvensiz olan ve vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan bölgeler için planlanan kavşakların Karayolları Genel Müdürlüğü’nden onaylarının alınmasıyla birlikte yapımlarına başlanacağı belirtildi.

Geri sayım başladı

Yapılacak...