05 / 05 / 2024

Manisa Sabuncu Sokak yenileme

Manisa Sabuncu Sokak yenileme

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Sabuncu Sokakta yenileme çalışmaları başlattı

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Manisa Sabuncu Sokak yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Sabuncu Sokakta yenileme çalışmaları başlattı

Manisa Soma'nın caddeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Mahallesi, Bağlar Caddesi, Vehbi Tüzel Caddesi, Rıfat Karaca Caddesi ve Keskin Sokak yollarını yeniliyor.

Manisa'daki sokak sağlıklaştırma çalışmalarında 2. etap başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Anafartalar Mahallesi ile Çarşı Bulvarı arasındaki 9 ada 130 parselde yürütülen sokak sağlıklaştırma çalışmalarının 2’nci etabı gerçekleştiriliyor.

Manisa Kula'nın altyapı sorunu ortadan kalkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula Güvercinlik Mahallesi Burgaz Sokak’ta kanalizasyon hattı döşeyerek vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.

Manisa Turgutlu'nun yolları sıcak asfaltla buluştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Cephanelik Yolu ile Sanayi Sitesi’ni bağlayan ve ağır tonajlı kamyonetlerin sıkça kullandığı Bilge Sokak’ı sıcak asfaltla buluşturdu

Manisa Kula'ya 35 bin metrekare kilit parke!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile başladığı 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’ndeki yol çalışmalarına yenilerini ekledi.

Manisa Kulalılar modern yollara kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Kenan Evren Mahallesi ile Zaferiye Mahallesi'ni birbirine bağlayan 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde yol çalışmalarına başladı.

Manisa Soma'da yol çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa daha iyi yaşam alanları sağlayabilmek için Soma İlim Sokak’ta, kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa'da tarihi binalar yeniden canlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ile birlikte Kurşunlu Han ve Cumhuriyet Hamamı civarında devam eden sokak sağlıklaştırması çalışmalarını inceledi.

Cengiz Ergün 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma projesini inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü 1. Anafartalar Mahallesi ve Çarşı Bulvarı arasında kalan alanda devam eden 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projeleri’ni inceledi.

Manisa'da 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 1. Anafartalar Mahallesi ve Çarşı Bulvarı arasında kalan alanda 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi’ni başlattı.

Manisa Gardalya Sokak'ta kentsel tasarım başlıyor!

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesinde yer alan Gardalya Sokak, yeni bir yaşam alanına dönüştürülüyor.

Manisa Sabuncu Sokak yenileme Haberi

Manisa Sabuncu Sokak yenileme


MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Turgutlu ilçesi Sabuncu Sokakta gerçekleştirilen içme suyu altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı. Bunun üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi’nce üstyapı düzenlemelerine başlandı. Ekipler, Sabuncu Sokağın kısa süre içerisinde kilit parke ile kaplanacağını belirtti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarının ardından vatandaşlarımızın mağdur olmaması için üstyapı çalışmalarını başlatıyoruz. Sabuncu Sokakta da bu doğrultuda bir çalışmamız var. Kısa süre içerisinde bu çalışmayı tamamlayıp, halkımızın kullanımına sunacağız” diye konuştu.



Manisa Büyükşehir...